Ce se află pe lumea cealaltă? Experiențele unor femei au cutremurat oamenii de știință

Două femei susțin că au putut să vadă, pentru o scurtă perioadă, din ce înseamnă moartea pentru suflet și spun că, acum, nu le mai e frică de moarte. 

Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
O femeie a declarat că l-a văzut pe Dumnezeu

Ambele persoane au avut parte de o experiență asemănătoare, în timp ce ele se aflau pe masa de operație și spun, fără îndoială, că Raiul este un loc minunat. 

Ce au simțit cele două femei

Una dintre ele a povestit că în timpul experienței aceasta s-a întâlnit chiar cu cea mai bună prietenă a sa, care s-a stins în urmă cu doi ani, în timp ce cealală a declarat că l-a întâlnit pe Iisus Hristos, pe Dumnezeu, mai mulți îngeri și „trei bărbați antici”, potrivit știrileprotv.

Vezi și: A murit mama lui Raoul: „Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte”

Cele două femei și-au povestit experiențele supranaturale în cadrul unui show televizat. Ceea ce a uimit telespectatorii a fost faptul că, de fapt, existau similarități în declarațiile lor. 

Betty, în vârstă de 78 ani, a declarat că a simțit, pentru o scurtă perioadă, cum este să moară. Aceasta a simțit această experiență în timpul unei operații cu histerectomie. 

Citește și: 380 de ani de când Sfânta Cuvioasă Parascheva îi protejează pe români

„Eram la recuperare și, brusc, am simțit cum se scurge din mine fiecare picătură de sânge, apoi am avut senzația că sufletul îmi iese din corp cu o viteză extraordinară. M-am uitat în jos și mi-am văzut corpul lungit pe pat. Mi-am dat seama că am murit”, a povestit ea.

Cealaltă femeie, Jessie, în vârstă de 31 de ani, a declarat că a avut parte de o experiență asemănătoare. 

„Dacă mi-ai fi spus acum 10 ani că voi experimenta o parte din moarte, nu te-aș fi crezut, nici măcar nu cred în Dumnezeu”.

Povestind despre experiența sa, Jessie a spus: „De la distanță puteam să văd o siluetă și mi-am dat seama că este una dintre cele mai bune prietene care murise cu doi ani înainte. De asemenea am văzut o lumină puternică și atunci am realizat că asta este moartea, este moartea mea”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Aiden Aslin, fost prizonier / Foto Captură Video / The Sun
flavio gasperini 1Pg LOnBk30 unsplash (1) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg