A murit mama lui Raoul: „Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte”

Ultima actualizare:

A murit mama lui Raoul, iar anunțul dureros a fost făcut tocmai de artist. Mesajul cântărețului despre moartea mamei sale a fost postat pe rețelele de socializare, unde mii de oameni i-au spus condoleanțe. 

Din păcate, mama lui Raoul a murit!
Din păcate, mama lui Raoul a murit!

A murit mama lui Roul: „Te iubesc, mamă”

Mesajul postat de Raoul după moartea mamei sale este de-a dreptul sfâșietor, mai ales că artistul consideră că mama lui a fost o sfântă. Este cunoscută relația strânsă pe care cântărețul o avea cu părinții lui, în special cu mama sa.

Vezi și: Raoul, condamnare cu suspendare după ce a condus fără permis. Solistul are un cazier impresionant

„A plecat mama. Sunt mai sărac ca niciodată. Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte pentru că nu are de ce. Nu I-ai greșit nici Lui, nici mie și nici familiei tale. Știu că pleci, dar sunt fericit că sufletul tău rămâne pe pământ cu mine în tot ce fac, în tot ce sunt, în tot ce simt. Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun datorită ție, mamă. Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci! Te iubesc, mamă.”

Niculina Stoian și alte vedete i-au transmis condoleanțe lui Raoul 

La puțin timp după ce Raoul a anunțat pe Facebook moartea mamei sale, mai multe vedete din industria muzicală, prieteni ai artistului, și-au exprimat susținerea în aceste momente dificile. Printre celebritățile care i-au transmis condoleanțe lui Raoul, se numără Steliana Sima, Niculina Stoian, sau Mariana Ionescu Căpitănescu.

«Dumnezeu sa o aseze in randul celor drepti! Condoleante si putere sa mergi mai departe!», a scris Mariana Ionescu Căpitănescu.

«Dumnezeu sa o aseze in randul celor drepti! Condoleante si putere sa mergi mai departe!» i-a transmis Steliana Sima lui Raoul. 

«Condoleanțe», a fost mesajul Niculinei Stoian. 

Urmărește și: Andra, ajutată de Fuego şi de Raoul să ajungă mare vedetă

Părinții l-au sprijinit în cariera muzicală

Rareș Borlea, pe numele lui real, a fost sprijinit de părinții lui și chiar îndrumat de tatăl lui spre muzică, și el fiind artist și iubitor de cântece, mai ales din repertoriul popular.

Roul a avut o legătură strânsă cu mama lui
Roul a avut o legătură strânsă cu mama lui

„Tata a cântat până a cunoscut-o pe mama, de atunci cânt doar eu. Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moștenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru...îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi.

Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu. Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune, interpretând live un cântec de o frumuseţe aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna”, a menționat, la un moment dat, Raoul, pe rețelele de socializare.

„Oraşul meu natal înseamnă copilăria mea frumoasă, cu trei fraţi mai mici, toţi băieți, cu inocenţă şi bucurii mărunte, dar profunde, oferite de părinţii mei, doi oameni simpli şi modești, muncitori, de la care am avut şi am de învăţat ce înseamnă să fii OM”, spune Raoul.

Mai vezi și: INTERVIU Raoul: «Primesc zilnic propuneri indecente, în special de la femei trecute de vârsta a doua»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net