INTERVIU Raoul: «Primesc zilnic propuneri indecente, în special de la femei trecute de vârsta a doua»

Ultima actualizare:

  Raoul s-a născut pe 5 ianuarie 1979, la Turdafoto: arhivă personală
Raoul s-a născut pe 5 ianuarie 1979, la Turdafoto: arhivă personală

Raoul (41 de ani), pe numele său din buletin Rareș Cornel Borlea, nu a avut timp să se plictisească în perioada izolării. Simțea nevoia unei perioade de odihnă, așa că a luat-o ca atare. A gătit mult, s-a îngrășat, a slăbit, a compus multă muzică și ne-a povestit, exclusiv pentru Click!, cum decurge relația la distanță cu iubita sa, Jaqueline, dar a recunoscut și că primește zilnic propuneri indecente de la diverse femei! Când reîncepe concertele și când îl veți putea revederea pe scenă, aflați imediat!

 • Cum ai reușit să fii vocea megafonului care transmite mesaje de interes național din mașinile Poliției? Mai pregătești ceva în acest sens?

Am ajuns să fiu vocea de pe megafonul poliției datorită nevoii exprimate prin intermediul unui prieten și am răspuns cu mare drag acestei provocări. M-am oferit cu mare drag să fac acest lucru, cu atât mai mult cu cât chiar a ajuns să fie foarte mediatizat. Nu știu dacă mai pregătesc ceva în acest sens, sper să nu mai fie nevoie de încă o pandemie, pentru ca vocea mea să ajungă pe megafoanele Poliției Capitalei.

 • Cum a fost perioada aceasta pentru tine? Ce ai făcut, ce ai compus, ce ai mai scris, cum te-ai descurcat în izolare?

Așa după cum bine știi și cam toată lumea știe, cei apropiați mă cunosc foarte bine, eu sunt un călător neobosit și sunt "disperat" să călătoresc în toată lumea, fie că o fac de plăcere, fie că o fac în interes profesional, în turnee, singur sau alături de colegii mei. Perioada aceasta de pandemie a venit pentru mine ca o oază de liniște și de recreere și de odihnă. Pentru cei mai mulți, din păcate, acest lucru nu a fost binevenit, dar pentru mine a însemnat o perioadă în care am reușit să mă adun puțin, să mă odihnesc și psihic, și fizic și în egală măsură să și creez. Imediat după pandemie eu voi lansa un album nou, scris in totalitate în perioada pandemiei, am reușit să-l orchestrez așa virtual, alături de colegii mei și cred eu și sper să fie o surpriză plăcută pentru cei care ascultă muzica lui Raoul. Pot să spun că după pandemie voi ieși și un masterchef cu siguranță pentru că, de voie sau de nevoie, am gătit aproape în fiecare zi, și nu mâncăruri ușoare. Am gătit așa cum gătește mama mea acasă și din amintiri, mai cu cartea de bucate în față, am reușit să gătesc și chiar să fie foarte bun ceea ce am reușit să învăț să gătesc. Așa că am ieșit un bucătar excepțional după pandemie.

 • Ți-e dor de scenă, de concerte? Ce noutăți avem pentru fanii tăi? 

Evident că îmi este foarte dor de concerte și de scenă, și de public, dar din fericire pentru mine și pentru toți cei care au suferit în această perioadă, din punctul asta de vedere, turneele la mare sunt cele care încep sau continuă activitatea întreruptă în timpul pandemiei. Voi avea parte de un sezon foarte plin la mare și nu doar la mare, ci și cu evenimentele private, acele evenimente care nu au reușit să se amâne pentru 2021-2022. Voi fi prezent pe afișele companiilor marilor spectacole care organizează evenimente pentru public, în aer liber, la teatrele de vară de pe tot litoralul românesc, dar și în restaurantele și terasele de la mare. Eu voi promova aparițiile mele publice pe paginile mele de Facebook și Instagram, acolo unde păstrez legătura cu toți cei care îmi sunt aproape mereu.

 • Ai pierdut multe concerte, turnee, deplasări, vacanțe, în perioada asta? Ți-ai făcut vreo socoteală la cât se ridică paguba?

Nu cred că am pierdut foarte mulți bani în această perioadă, pentru că așa cum spuneam, banii pe care trebuia să îi câștig în această perioadă vor veni la momentul potrivit, evenimentele nefiind anulate, fiind doar amânate. Eram destul de pregătit cu ceva economii, astfel încât să nu sufăr prea tare din cauza faptului că nu am mai câștigat constant.

 • Când revii pe scenă? Pregătești un nou concert, din câte am înțeles!

Voi avea două spectacole în București pe data de  21 iulie. Bucureștiul va fi împânzit cu afișe, cu locațiile. Știu că se vor desfășura în aer liber și de pe afiș nu lipsesc artiști pe care  publicul îi așteaptă și dorește să îi vadă: Mirabela Dauer,  Gabriel Dorobanțu, Silvia Dumitrescu,  Romică Țociu, Cornel Palade și lista poate continua.

 • Te-ai îngrășat în cele 2 luni petrecute în casă? 

Într-adevăr, în prima lună am pus kilograme suficiente, dar apoi am început o cură de slăbire și cred că începe să îmi placă de mine, mă pun în situația în care trebuie să fiu pe scenă și cred că nimănui nu îi place să vadă un artist grăsuț. Eu sunt predispus la îngrășare și trebuie să recunosc că am avut o mare grijă în ultima perioadă și încă sunt în acea perioadă în care am grijă ce mănânc, cât mănânc și  trebuie să recunosc că mănânc foarte puțin pentru că vreau să fiu slab. 

 • Câte propuneri indecente ai primit în perioada asta?

Eu primesc propuneri indecente zilnic, dar nu mă supără, nu mă deranjează! Și, ai să râzi, dar cele mai multe propuneri de această natură vin de la persoane, vin de la femei trecute de vârsta a doua, care au prins curaj! Nu știu de unde, în orice caz nu sunt disponibil din punctul ăsta de vedere! 

 • Cum stai cu însurătoarea? Ai demarat ceva pregătiri în acest sens cu iubita ta? 

Nu se grăbește nimeni să se însoare și să se mărite! Am o relație frumoasă, ne înțelegem extraordinar de bine, împărțim tot ce e bine și frumos, facem în așa fel încât să ne bucurăm împreună de timp de calitate, deși există o distanță între noi, Jaqueline locuind la Lugoj, și eu în București. Ne întâlnim când putem, dar și când ne întâlnim se întâmplă doar lucruri frumoase care ar trebui să țină închegată orice fel de relație ca a noastră. 

Raoul și Jaqueline sunt împreună din 2016
Raoul și Jaqueline sunt împreună din 2016
 • Cum îți place să o surprinzi pe Jaqueline?

Asta face parte din intimitatea mea, în orice caz mă bucur că unul din aspectele relației noastre se bazează pe a călători foarte mult. Și ei îi place să călătorească. Și cred că pe asta ne bazăm foarte mult, schimbând locuri, întâlnind oameni noi, bucurându-ne de călătorii și de excursii, cred eu că dăm un plus de autenticitate unei relații. Și face parte din ceea ce ne ține legați. 

 • Cine ți-a fost alături în perioada asta a pandemiei? 

În general am păstrat legătură cu toți prietenii mei virtuali. Ici, colo mi-am mai permis să mă întâlnesc doar acasă la mine cu cei la care țin cel mai mult. Ne-am bucurat de filme, de ceea ce am gătit, că doar nu am gătit numai pentru mine, de discuții și de timp de calitate. 

 • Ți-a fost teamă de coronavirus? Te-ai simțit expus?

Nu mi-a fost teamă de Coronavirus nici măcar o clipă, pentru că eu nu am crezut niciun moment în existența acestui virus! Este doar un spectacol care trebuie să se încheie. Un spectacol la care au participat scenariști minunați și care au reușit să transforme planeta într-o scenă cu câteva milioane de actori. Nu m-am simțit expus absolut deloc dar am păstrat regulile sociale impuse de autorități.

Citește și:

Raoul și Fuego, luptă aprigă pe Mirabela Dauer

Vocea unui artist român de aude în mesajele poliției pe străzi! Despre cine este vorba

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net