Raoul, condamnare cu suspendare după ce a condus fără permis. Solistul are un cazier impresionant

Ultima actualizare:

    RaoulFoto: arhivă personală
RaoulFoto: arhivă personală

După doi ani de procese, Rareș Borlea, alias Raoul, a primit condamnarea definitivă din partea judecătorilor! Cântărețul Rareș Borlea s-a ales cu pedeapsă cu suspendare, pentru că a condus fără permis.

Procurorii solicitaseră închisoare cu executare pentru că solistul Raoul are la activ mai multe fapte similare, precum și mai multe condamnări, însă judecătorii au respins cererea, anunță spynews.ro. „Respinge ca nefondat apelul promovat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca împotriva sentinţei penale nr. 430 din 22.06.2020 a Judecătoriei Cluj-Napoca. Cheltuielile judiciare suportate de stat în apel rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, se arată în comunicatul remis de Curtea de Apel Cluj.

Anul trecut, Judecătoria Cluj-Napoca l-a condamnat pe cântărețul Raoul la un an și jumătate, cu suspendare, precum și la plata unei amenzi penale de 20.000 de lei. „Aplică inculpatului pedeapsa rezultantă de 1 an şi 6 luni închisoare la care se adaugă în întregime pedeapsa amenzii în valoare de 20.000 lei. Menţine suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare pe durata termenului de supraveghere de 2 ani (calculat începând de la data de 20.11.2017, care este data la care a rămas definitivă sentinţa penală nr.916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa), aşa cum a fost dispusă prin sentinţa penală nr.1413/11.09.2018 a Judecătoriei Brăila. Obligă pe inculpat la plata sumei de 500 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare în favoarea statului”, se arăta în decizia atacată, însă, de Parchet.

Raoul: "Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc"

Raoul are un cazier impresionant. Cântărețul are la activ mai multe condamnări penale. „Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Când mă oprea Poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam. Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor. Am făcut şi muncă în folosul comunităţii, am plătit şi amenzi de zeci de mii de lei...După condamnare, am permisul anulat, aşa că trebuie să dau din nou examen pentru obţinerea lui”, a declarat Raoul, pentru Spynews.ro.

Citește și:

Raoul, condamnat la închisoare! Cântărețul nu a avut bani să plătească o amendă de 20.000 de lei

Raoul, "cadou" nesperat de ziua Mirabelei Dauer. "Posesivă, egoistă și răzbunătoare". Solistul, acid în emisiunea lui Măruță

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net