Filmul de pe Netflix la care plângi de la început la final! Nu reziști să-l vezi mai mult de 10 minute

Dacă ai chef să te uiți la un film cu o poveste cutremurătoare, Click! îți vorbește depre „Seven Pounds” („Șapte suflete” n.r), o peliculă ce te va face cu siguranță să plângi din primele minute. Filmul a fost lansat în cinematografele din SUA și Canada pe 19 decembrie 2008, iar în rolul principal este actorul Will Smith (54 de ani).

„Seven Pounds”, filmul de pe Netflix la care plângi de la început la final!
„Seven Pounds”, filmul de pe Netflix la care plângi de la început la final!

Despre ce este vorba în film?

Despre ce este vorba în peliculă? „Seven Pounds” este un film american din 2008 cu actorul Will Smith în rolul unui om care își propune să schimbe viețile a șapte oameni: Tim Thomas. Filmul începe prezentându-ți o secvență în care Tim trimite un mesaj în timp ce conduce.

Însă, nefiind atent la drum, el provoacă un accident de mașină în care mor șapte persoane - șase străini și logodnica sa, Sarah Jenson. Deși acest obiectiv va devine clar abia la sfârșitul filmului, bărbatul își propune să salveze viețile a altor șapte oameni buni, pentru a-și ispăși greșeala.

Așadar, la un an după accident și după ce și-a dat demisia din funcția de inginer aeronautic, Tim donează un lob pulmonar fratelui său, Ben, iar șase luni mai târziu, o parte din ficat unui asistent social pe nume Holly. Bineînțeles, nu se oprește aici, doar mai are de salvat încă cinci persoane. Așa că, Tim continuă să își pună în aplicare planul.

Ba chiar ajunge să îi fure identitatea fratelui său, fiind cunoscut mai mult în peliculă ca Ben Thomas. Însă, chiar dacă a reușit să salveze deja câteva persoane, planul său va fi dat peste cap atunci când întâlnește o femeie ce suferă de o boală gravă de inimă, Emily.

Petrecând mult timp cu ea, Tim se îndrăgostește. Ca să o salveze pe femeia pe care ajunge să o iubească, el apelează la un gest drastic. Însă, ca să afli ce se întâmplă mai departe, te sfătuin să urmărești chiar tu filmul. „Seven Pounds” poate fi urmărit pe Netflix.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net