Burlacul Andi Constantin și-a anunțat retragerea din televiziune. S-a îndrăgostit lulea și s-a făcut băiat de casă, iar noi avem primele detalii!

Mare ghinion, fetelor! Fostul burlac de la Antena 1, Andi Constantin (33 de ani) are iubită. Da, da, ați auzit bine! Prezent zilele trecute la un eveniment monden, chipeșul sportiv ne-a dezvăluit că este fericit, de trei luni și asta datorită actualei lui iubite. Vedeta ne-a mai dezvăluit că dacă lucrurile vor merge așa cum se așteaptă, vor ajunge chiar să facă pasul cel mare: nunta! 

A căutat cât a căutat, pe la Insula Iubirii, apoi la emisiunea Burlacul, o femeie care să-i fie pe plac din toate punctele de vedere. A avut o relație de scurtă durată cu Ana Bene, finalista emisiunii Burlacul, de la Antena 1, însă cei doi s-au separat și au decis, de comun acord, să rămână doar amici. 

Andi Constantin a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe reality-show-uri televizate. Tânărul a fost ales de către producătorii Antenei 1, în cel de-al șaselea sezon al emisunii Burlacul, să își găsească jumătatea. Așa cum v-am povestit mai sus, în finală a câștigat Ana Maria Bene, cu care a avut o relație scurtă.

De asemenea, Andi a fost și concurent la Survivor România în 2020, în echipa Războinicilor și ispită în show-ul “Insula iubirii”, de la Antena 1. Timpul a trecut și Andi se pare că și-a mai schimbat perspectivele în viață, mai ales că simte fluturași în stomac și este, în sfârșit, îndrăgostit lulea!

Citește și - VIDEO Fratele Burlacului Andi Constantin, plin de mușchi. Cum mai arată Remus de la ”Ferma”, acuzat că face videochat

“În perioada aceasta mă axez foarte mult pe proiecte personale, îmi fac acum o emisiune de cooking – show – online. Practic produc! Am început să fiu mai pasionat de munca din spatele camerelor de filmat decât din fața camerelor pentru că mi se pare o muncă mult mai complexă și mult mai satisfăcătoare.

Momentan nu îmi mai doresc un proiect de televiziune, mi se pare că am fost destul pe TV și vreau să mai fac o pauză. Simt că am nevoie de mai mult timp pentru mine pentru că în anii trecuți m-am axat mai mult pe carieră decât pe viața mea.

Am fost cred că șase ani plecat, continuu, în proiecte și cred că am ajuns la o maturitate în care să îmi doresc să fac mai multe lucruri pentru mine, decât pentru a arăta altora cine sunt eu.

În prezent sunt într-o relație, nu neapărat ea este motivul deciziilor mele de acum, pentru că această decizie am luat-o înainte de a fi într-o relație. Este prea devreme să vorbim despre o căsătorie. Sunt de trei luni împreună cu ea și suntem destul de bine. Am fost cucerit de ea prin simplitatea și naturalețea pe care o are. Este pasionată de sport, la fel ca și mine și lucrează în industria fitness-ului. Planurile nu le fac momentan cu iubita mea, cele de viitor, pentru că știi, este o vorbă: Dumnezeu râde la planurile noastre, dar dacă totul o să meargă bine între noi, de ce nu să ne căsătorim? O să vedem”, a declarat Andi Constantin pentru Click!

Andi Constantin, multiplu campion la fitness

Până la vârsta de 33 de ani, Andi a făcut karate, kick-box, kempo şi fotbal. Pasiunea sa pentru sport a reușit să îi aducă și rezultate de excepție, deoarece acesta a fost și multiplu campion național la fitness.

„Merg la sală în fiecare zi. Pentru mine mișcarea este terapie. Pentru că sala, sportul în sine, te ajută să te destresezi, să îți faci un focus al tău, o atenție anume și cred că lucrul acesta îl poți numi terapie”, a conchis pentru Click!, Andi Constantin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!