Ana Bene a câștigat emisiunea Burlacul, dar nu a primit inelul. Aleasa lui Andi Constantin a învins cancerul acum șase ani

Ultima actualizare:

    Ana Bene a primit ultimul trandafir oferit de Burlacul Andi Constantinfoto: Antena 1
Ana Bene a primit ultimul trandafir oferit de Burlacul Andi Constantinfoto: Antena 1

Sezonul în care Andi Constantin a fost Burlacul râvnit de o mulți de de fete frumoase s-a încheiat. Cea care a ajuns cel mai bine la inima lui a fost Ana Bene. Aceasta nu a primit însă mult doritul inel, ci un obiect de suflet din partea lui Andi.

Fosta ispită de la “Insula iubirii” a fost protagonistul sezonului 6 “Burlacul”. Acesta a avut o misiune dificilă, dar la sfârșitul unei călătorii lungi și-a ales preferata dintre cele trei finaliste.

Andi Constantin a ales-o pe Ana Bene, dar nu i-a oferit inelul

Andi Constantin i-a oferit trandafirul final Anei Bene. Și nu numai atât, ci și o brățară primită de la mama lui. Acesta i-a cerut să înceapă o relație, însă nu a existat și o cerere în căsătorie, iar inelul nu a fost dăruit.

“Acest inel nu cred că își are încă rostul și cred că tu mă înțelegi. Dacă aș da acum acest inel, aș face-o doar pentru show. Nu vreau să fac ceva de care nu sunt sigur. Căsatoria este un lucru care se face o singură dată, este un lucru sfânt pentru mine”, i-a spus Andi Anei. Aceasta a mărturisit că-i înțelege decizia.

Înainte ca Burlacul să ia o decizie importantă în privința celor trei pretendente rămase în lupta pentru inima lui, prezentatorul Răzvan Fodor și-a dorit să afle ce sentimente au concurentele pentru Andi Constantin.


    Ana Bene, o prezență seducătoareFoto: Instagram
Ana Bene, o prezență seducătoareFoto: Instagram

"Pot să zic că am simțit o chimie încă de la început și că s-a legat ceva frumos care s-a construit în timp, ceea ce pentru mine este foarte important. Am oferit după cum este felul meu de-a fi, dar pot să zic că am primit mult. Asta m-a făcut să vreau să ofer și mai mult", a dezvăluit Ana Bene, răspuns care i-a plăcut lui Andi.

Și mai mult i-a plăcut acestuia sinceritatea ei. Încă de la prima întâlnire, Ana i-a spus câteva cuvinte introductive despre ea, dar i-a mărturisit și cel mai mare obstacol pe care l-a avut de înfruntat: a avut cancer.

Ana Bene a avut cancer la sân la 29 de ani


    Ana Bene și Andi ConstantinFoto: Antena 1
Ana Bene și Andi ConstantinFoto: Antena 1

“Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine. Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân la 29 de ani" , a spus Ana Bene, impresionându-l pe bărbatul pentru inima căruia a luptat. Din fericire, Ana a învins teribila afecțiune, iar acum trăiește fiecare zi din plin.

Andi a fost impresionat de felul Anei de a se raporta la viață și la problema prin care a trecut în urmă cu șase ani: "Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea, blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, dar și frica. Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine", a spus Andi după întâlnirea revelatoare.


    Ana Bene, câștigătoarea Burlacul, și Andi Constantin au avut parte de experiențe de neuitatfoto: Antena 1
Ana Bene, câștigătoarea Burlacul, și Andi Constantin au avut parte de experiențe de neuitatfoto: Antena 1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
reghecampf si corina caciuc jpg
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
image
actualitate.net
image
actualitate.net