Filmul de pe Netflix care te șochează: o aplicație îți spune cât mai ai de trăit! Tu ai curaj să o descarci?

Ultima actualizare:

Când vine vorba despre horror, Netflix are un catalog impresionant de titluri, care se extinde constant. Indiferent ce tip de film căutați, de la producții noi, până la titluri emblematice, cu siguranță veți găsi ceva care să vă țină cu sufletul la gură până la final. Un astfel de titlu este „O aplicație de coșmar”.

Filmul poate fi urmărit pe Netflix. / foto: IMDB
Filmul poate fi urmărit pe Netflix. / foto: IMDB

Cu numele original „Countdown”, filmul a fost lansat în anul 2019, pe platforma de streaming Netflix. El spune povestea unei asistente medicale care își descarcă pe telefon o aplicație despre care se spună că îți va spune exact cât mai ai de trăit. Având în rolul principal pe actrița Elizabeth Lail (care a jucat și în serialul „The Blacklist”), personajul acesteia află că mai are doar două zile de trăit. Încercând să afle cât mai multe despre aplicație, pentru a-și salva viața, asistenta medicală descoperă un șir lung de decese care coincideau cu datele oferite de aplicație, iar acum totul devine o cursă contra timp pentru supraviețuire.

Filmul nu are mai mult de 90 de minute, adică are o durată perfectă pentru a vă ține atenția atrasă asupra lui, creând o atmosferă tensionată și plină de suspans. Deja puteți urmări filmul oricând pe Netflix, iar pentru un adaos de suspans, trebuie să aflați că aplicația despre care este vorba chiar există!

Aplicația din film poate fi descărcată oricând

Da, dacă sunteți interesați să vă încercați norocul, la fel ca personajele din film, aplicația poate fi descărcată oricând pe orice smartphone. Însă, înainte să vă panicați dacă cumva vă arată că veți muri fix înainte să înceapă meciul echipei voastre favorite de fotbal, puteți sta liniștiți! Rezultatele oferite de aplicație sunt doar pentru amuzament, fiind complet aleatorii! 

Deja peste zece milioane de oameni au primit o dată a morții de la aplicație, fiind un subiect de discuție amuzant cu prietenii, mai ales dacă urmăriți și filmul, iar aplicația vă spune că veți trăi doar două zile, la fel ca personajul principal.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net