Aprilie, lună plină de suspans pentru abonații Netflix! Află ce se întâmplă pe platforma de streaming

Platforma de streaming Netflix vine cu motive de entuziasm pentru toți abonații din România! De-a lungul lunii Aprilie, toți utilizatorii din țară vor avea acces la cele mai noi și mult așteptate producții! Află alături de Click! ce este nou printre recomandările celor de la Netflix.

Netflix vine cu noi producții de-a lungul lunii Aprilie. / foto: Netflix Romania/YouTube
Netflix vine cu noi producții de-a lungul lunii Aprilie. / foto: Netflix Romania/YouTube

Cu peste jumătate de milion de utilizatori în țara noastră, precum și încasări incredibile, platofrma de streaming Netflix este, de departe, cea mai favorită de acest tip în România. Deși de la apariția pe piața internă și-au mai făcut apariția și alți competitori, cum ar fi Disney+, care se poate mândri cu cele mai recunoscute titluri din viața culturală modernă, ca de exemplu „Star Wars”, precum și franciza de super-eroi „Marvel”, Netflix și-a păstrat fără emoții titlul de campion, în ce privește popularitatea din România.

În luna Aprilie, Netflix propune publicului din țara noastră o plajă diversificată de conținut, introducând seriale și filme noi, cât și revenind cu noi sezoane din titlurile deja îndrăgite de public. Unul dintre aceste noi producții vine chiar din 6 Aprilie, fiind vorba despre serialul „Beef”, o comedie neagră care urmărește consecințele unui incident în trafic, petrecut între doi necunoscuți. Avându-i în rolurile principale pe Steven Yeun, care interpretează rolul unui om de afaceri fără noroc, precum și pe Ali Wong, o antreprenoare de succes, „Beef” urmărește conflictul celor doi, a căror viață este complet schimbată în urma incidentului din trafic.

Serialul „The Last Kingdom”, continuare în formă de film

Printre cele mai populare producții de pe platforma de streaming, Netflix revine cu o continuare a serialului „The Last Kingdom”, sub forma unui lungmetraj. Fiind disponibil din data de 14 Aprilie, fanii din România vor putea urmări povestea luptei pentru tron dintre cei doi frați și posibili moștenitori, Aethelstan și Aelfweard. Conflictul acestora antrenează în luptă noi inamici, printre care și regele danez Anlaf, a cărui armată amenință visul unirii Angliei.

Printre noile producții se numără și noul serial inspirat din fapte reale, „Transatlantic”, precum și o mulțime de documentare, ca de exemplu „Chimp Empire”. 

image
image
image
image
image
image
Poker online - jocuri de noroc FOTO Shutterstock
bread 821503 1280 jpg
zodiac 3820097 1280 jpg
beneficii sex freepik jpg
klee 1949981 1280 jpg
Ajutoare economice pentru gospodine – Iată câteva electrocasnice care te vor ajuta să faci economie în bucătărie pe termen lung! jpeg