Filmul care a rupt toate topurile pe Netflix. Are o actriță superbă și multe scene erotice

„Hustlers” este un film american de comedie-dramă din 2019, realizat după o poveste reală.  În Hustlers Jennifer Lopez este Ramona, o stripperiță ce pune la cale un plan de escrocat bărbații bogați aflați în căutare de distracție. Pe cât de multe laude i s-au adus, Jennifer a primit și multe critici pentru rolul avut. 

Filmul "Hustlers" a avut încasări ce s-au ridicat la 157 de milioane de dolari Foto: Pixabay.com
Filmul "Hustlers" a avut încasări ce s-au ridicat la 157 de milioane de dolari Foto: Pixabay.com

Bazat pe un articol viral al publicației New York Magazine, „Hustlers” ne poftește în viețile unor stripteuze care întrec orice limită. Mobilizate de criza financiară din 2008, un grup de dansatoare încep să vâneze bărbați prin baruri, îmbătându-i și drogându-i ca să le golească conturile bancare.

Poveste inspirată din fapte reale

Povestea e inspirată din evenimente reale. Neștiind cum altfel să se întrețină pe sine și pe bunică-sa, tânăra Destiny (Constance Wu) se avântă în dubioasa sferă a dansurilor erotice.

Timidă și stângace, fata nu pare că va rezista mult în domeniu. Șefii o batjocoresc, clienții o privesc ca pe-o păpușă gonflabilă vie, iar ea se îndoiește tot mai mult de sine.

Cariera ei devine promițătoare abia când o cunoaște pe Ramona (Jennifer Lopez), o dansatoare uluitoare pe care clienții o îngroapă în dolari. Cucerită de inocența copilei, Ramona își asumă rolul de mentor, o va învăța tot ce trebuie să știe pentru a deveni vedetă.

Filmul a avut încasări record 

Filmul a avut încasări impresionante ce s-au ridicat la aproape 157 de milioane de dolari, în ciuda faptului că bugetul de producție a fost mic, de doar 20,7 milioane de dolari. Chiar și așa, Jennifer Lopez nu a încasat niciun ban pentru rolul pe care l-a interpretat în filmul pe care și-a dorit să-l producă.

Adevărul este, însă parțial, întrucât actrița poate că nu a încasat niciun ban pentru rolul pe care l-a interpretat, însă Nuyorican Production, compania de producție fondată de Jennifer Lopez și managerul ei Benny Medina în 2001, a fost listată ca una dintre cele care au ajutat la realizarea acestui film.

Astfel, de îndată ce filmul s-a bucurat de un succes răsunător și a avut încasări, o parte dintre bani i-au revenit acesteia.

Jennifer Lopez s-a antrenat luni întregi pentru rolul din Hustlers

Pentru a o aduce pe ecran pe dansatoarea exotică Ramona Vega, Lopez s-a pregătit timp de luni întregi. Actrița a apelat la o dietă strictă, un nou regim de exerciții fizice și cursuri pentru a învața cum să danseze la bară.

Lopez a recunoscut că pregătirea pentru Hustlers nu a fost simplă la început, dat fiind faptul că încă nu își obișnuise corpul cu noul regim: ,,Când ai vârsta mea, corpul tău e gen: Ce crezi că faci?", a declarat actrița, potrivit MSN.

Lopez s-a antrenat constant de 3-4 ori pe săptămână pentru timp de câte o oră, însă a apelat la și mai multe exerciții fizice pentru pregătirea înaintea filmărilor pentru Hustlers.

,,Din clipa în care am decis că voi filma, am știut că trebuie să am o formă fizică mai bună,” a continuat ea.

Lopez a apelat și la un regim alimentar ce a exclus cofeina, alcoolul și alimentele procesate, potrivit Harper’s Bazaar. Actrița a mâncat mai ales proteine fără grăsime și legume fără amidon, plus carbohidrați precum orezul brun și cartofi dulci. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net