Jennifer Lopez s-a antrenat din greu să danseze la bară. A fost la un pas să-şi disloce umerii


    Jennifer Lopez, de  50 de ani, a fost  antrenată de Johanna  Sapakie, profesionistă  în dans la barăfotografii: Profimedia
Jennifer Lopez, de 50 de ani, a fost antrenată de Johanna Sapakie, profesionistă în dans la barăfotografii: Profimedia

Oricât de naturală ar părea în filmul care se lansează în România săptămâna viitoare, Jennifer Lopez (50 de ani) a avut nevoie de luni întregi de antrenamente. Ea a angajat-o pe Johanna Sapakie care a învăţat-o cum să sfideze gravitaţia atârnată de bară, îmbrăcată sumar.

”Este imposibil pentru cineva să devină dansator profesionist la bară în doar şase luni. Însă pentru Jennifer Lopez, cuvântul ”imposibil” nu există”, a declarat pentru NY Post antrenoarea divei de 50 de ani. Practic, din februarie şi până când s-au filmat ultimele cadre, Jennifer stătea atârnată de bară, timp de aproape două ore, iar logodnicul ei Alex Rodriguez o îmbărbăta constant. S-a umplut de vânătăi, a fost cât pe ce să îşi dizloce umerii şi ajungea acasă cu dureri incredibile de articulaţii, însă nu s-a lăsat până când nu a devenit o veritabilă profesionistă, precum Ramona, stripteuza pe care o interpretează în filmul ”Hustlers”, care e inspirat dintr-o poveste reală. În film mai apar Constance Wu, Lili Reinhart şi Keke Palmer, care au fost antrenate de aceeaşi Sapakie. 

Jennifer Lopez, care are o avere de 400 de milioane de dolari, este foarte atentă cu silueta ei. Ea spune că alcoolul îmbătrâneşte. De aceea, nu bea decât coctailuri nonalcoolizate cu esenţe naturale sau apă chioară. Dimineaţa mănâncă ciocolată neagră, la prânz somon, varză kale, broccoli, dovlecei, carne de pui. Ultima masă o ia la 18.30 pe bază de orez, fasole şi seminţe de quinoa. 

JLo a fost măritată cu Ojani Noa, între 1997-1998, Cris Judd, între 2001-2003, Marc Anthony, din 2004 până în 2014. Din ultimul mariaj îi are pe gemenii Max şi Emme, în vârstă de 11 ani. 

Jennifer Lopez este extrem de fericită de relaţia pe care o are cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez, de 44 de ani. Ei sunt cuplaţi din luna februarie a anului 2017 şi au anunţat că s-au logodit în martie, anul acesta.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg