Serialul fenomen care rupe topul Netflix din România. E pe primul loc, deși abia a fost lansat

Ultima actualizare:

Shadow and Bone" sezonul II este serialul fenomen de pe Netflix care face furori în România! A ajuns pe primul loc în topuri, iar succesul său pare să se anunțe tot mai mare. Dacă vreți să urmăriți un serial din categoria Fantasy, plin de acțiune și suspans aceasta este alegerea perfectă pentru voi.

Serialul care rupe topul Netflix din România
Serialul care rupe topul Netflix din România

Serialul de pe Netflix care face furori

Serialul a fost lansat în 2021 și urmărește povestea Alinei Starkov, o cartografă obișnuită care descoperă că este una dintre cele mai puternice Grisha din lumea ei, adică o Invocatoare a Soarelui a cărei putere ar putea schimba soarta lumii sale distruse de război. Primul sezon urmărește călătoria Alinei și forțele întunecate care conspiră împotriva ei, precum și un trio de neisprăviți care se numără printre cei care o urmăresc.

Este o fantezie expansivă cu o distribuție intrigantă de personaje care o face să fie o poveste ușoară, cu doar opt episoade în primul sezon.

Serialul a lansat sezonul al doilea

În sezonul 2, serialul îmbunătățește aspecte ale sezonului 1 care au făcut din el un succes și l-au tranformat în ceva cu totul nou.

Sezonul 1 al serialului a făcut toată munca grea. A stabilit lumea din Ravka, ruptă în două de un nor întunecat mistic plin de creaturi terifiante. A stabilit Grisha, oamenii binecuvântați cu daruri magice, cum ar fi controlul elementelor, vindecarea, manipularea inimilor, chiar și metalurgia. Alina Starkov (Jessie Mei Li,), cândva o cartografă umilă, se dovedește a fi mitica Invocatoare a Soarelui, iar puterile ei sunt puse în contradicție cu Kirigan, alias The Darkling (Ben Barnes, care își perfecționează jocul de melancolie).

Sezonul 2 reia de unde s-a oprit sezonul 1 - Alina este pe fugă împreună cu cel mai bun prieten și tovarăș credincios Mal (Archic Renaux) și, în timp ce încearcă să fugă de dușmanii pe care i-au creat, se îmbarcă într-o aventură mult mai grandioasă, în căutarea unor amplificatori" pentru a spori puterile solare ale Alinei. Această călătorie prin regate este prezentată prin tăieturi la o hartă, un semn interesant către trecutul de cartograf al Alinei.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net