Primul serial românesc care a intrat în top 10 Netflix. „Am vrut să fac filmul ăsta de când eram mic"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce trilogia de filme „Pup-o, mă!” s-a bucurat de un succes fulminant în cinematografele românești, devenind unul dintre cele mai iubite și populare producții recente ale cinematografiei românești, producătorii Alin Panc şi Vpru Săndel au dat lovitura din nou, de data aceasta pe Netflix. Serialul cu același nume, produs de ei, este primul serial românesc care a fost în Top 10 al celor mai populare titluri recomandate de Netflix.

Veștile bune continuă pentru pentru fanii seriei de filme de comedie „Pup-o, mă!”. După succesul răsunător înregistrat în cinematografele din România, producătorul Alin Panc, cel care dă viață îndrăgitului personajul Țică, vine cu o veste extraordinară.

„Serialul «Pup-o, mă!» este primul serial românesc care a intrat în Top 10 Netflix, unde a fost la un moment dat și pe locul 4. A stat cel puțin două săptămâni în acest clasament. Este o mare bucurie pentru noi”, a spus Alin Panc, în exclusivitate pentru Click! Succesul acesta este cu atât mai impresionant cu cât Netflix este cea mai populară platformă de streaming din lume, iar pentru a intra în astfel de clasamente producțiile trebuie să adune foarte mulţi telespectatori. 

Şi pentru că are parte de atât de mulţi fani pe această platformă, Netflix a anunţat deja că va difuza cât de curând, mai precis din 1 aprilie, și nu e păcăleală!, și ultima parte a trilogiei „Pup-o, mă!”, intitulată „Ouăle, franceza și ardelenii”.

«De când mă știu am vrut să produc filme»

Alin Panca a povestit cum a venit ideea din filmele „Pup-o, mă!”, în care joacă alături de doi foarte buni prieteni, de care îl leagă cele mai frumoase amintiri ale vieții, căci se știu din copilărie și s-au dezvoltat uman și profesional împreună: Alexandru Pop (49 de ani) alias Văru Săndel și Cosmin Seleși (45 de ani).

„Se închide cu filmul acesta o perioadă foarte frumoasă din viața mea și a lui Văru Săndel. Am așteptat perioada aceasta de 30 de ani, de când eram studenți și am venit în București. Asta mi-am dorit de când mă știu, să produc filme. Am avut de atunci în cap acest film, chiar dacă nu am știut că se va ajunge aici", a povestit Alin Panc şi pentru emisiunea „Oameni” ce va fi difuzată la Canal 33 duminica aceasta.

Am venit dintr-un oraș mic, așa cum este Zalău, în București, nici nu mă așteptam la asta. Foarte mulți din lumea filmului țin minte poveștile mele cu ei și cum le spuneam că eu o să fac filme. Și uite că Dumnezeu mi-a ajutat în 2018 să fac un film. Pentru că eu asta cred: că lucrez împreună cu Dumnezeu, pentru că eu nu fac nimic. Cred mult în șansă și în programul făcut de Dumnezeu pentru fiecare om și trebuie să te ții de șansă. Iar eu am avut asta în cap, chiar și înainte de a conștientiza: să fac filme”, a povestit Alin Panc şi pentru emisiunea „Oameni” ce va fi difuzată la Canal 33 duminica aceasta.

Din 1 aprilie intră pe Netflix şi partea a treia, „Ouăle, franceza și ardelenii”

Partea a treia a trilogiei „Pup-o, mă!" intră și pe Netflix, din 1 aprilie / foto: arhiva personală
Partea a treia a trilogiei „Pup-o, mă!" intră și pe Netflix, din 1 aprilie / foto: arhiva personală

Serialul care i-a adus acest nou succes a fost lansat în 2022, de Prima TV şi casa de producţie Papa Pictures, pe care Alin Panc o are împreună cu Văru Săndel. Seria s-a difuzat înaintea lansării ultimului film din trilogie, are opt episoade și este în continuare între cele mai importante recomandări pe care le facce Netflix abonaților cinefili. Personajul interpretat de el, Ţică, şi Horică (cel interpretat de Sandu Pop) sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă grozavă pentru orice femeie. Dar soarta le pregăteşte noi surprize, aşa că cei doi ajung vedete tv, într-un show care se numeşte „Înfruntarea bacilor”. 8 tinere frumoase, printre care şi Mina (interpretată de Laura Cosoi), intră în competiţie pentru inima celor doi, pentru premiul de 50.000 de euro şi titulatura de „Băciţa anului”.

În ciuda succesului de care se bucură filmele produse de el, Alin Panc a mărturisit că nu îşi doreşte să se facă şi regizor sau scenarist. Mai ales că lui îi place cel mai mult să joace, să fie actor. Lucru uşor de observat şi din CV-ul său artistic, căci Alin are deja la activ peste 45 de roluri în filme mentru marile ecrane sau pentru televiziune, ori în seriale.

Nici nu apucă să-și tragă bine sufletul după succesul cu „Pup-o, mă!”, că Alin Panc a început deja promovarea unui nou proiect pentru marile ecrane, ce va fi lansat la finalul lunii septembrie. Despre toate acestea însă, actorul și producătorul nu dorește încă să ofere prea multe informații. Dar își dorește ca noul film să aibă cel puțin același succes la public.

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net