Cosmin Seleși, declarații explozive după plecarea din Antenă. Ce a putut să spună despre Alina Pușcaș!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cosmin Seleși a dat Antena pe Pro TV, iar la multe luni distanță de când a ales să facă schimb între televiziuni, actorul a făcut declarații uimitoare despre fosta lui colegă de platou, Alina Pușcaș.

Cosmin Seleși a prezentat împreună cu Alina Pușcan emisiunea “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Chiar dacă acesta a plecat din Antenă, iată că prezentatorul a rămas în relații foarte bune cu fosta lui colegă de platou.

„De Alina îmi este dor! Pușcalina este o fată foarte drăguță, o mamă eroină și aia cu trei copii. Mai vorbim, da, mai răruț, dar mai vorbim”, a declarat prezentatorul Pro TV, pentru Click!.

Deși a renunțat la colaborarea cu trustul Intact Media, Seleși are numai cuvinte de laudă despre foștii colegi, semn că nu a plecat cu scandal. „Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. (…) A fost o experiență foarte frumoasă.

Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine”, spunea Cosmin Seleși.

Actorul bate palma la Pro TV”

Cosmin Seleși a lucrat pentru trustul Intact aproape nouă ani, însă după venirea pandemiei, simpaticul prezentator de televiziune și-a schimbat planurile. Așa că a părăsit Antena 1 pentru Pro TV. 

Cosmin Seleși vine pe micile ecrane, din această toamnă, cu surprize pentru români! Moderatorul emisiunii “Batem palma!”, de la Pro TV, ne-a dezvăluit cum este acomodarea la noul loc de muncă, după ce a plecat de la Antena 1.

„Cu ajutorul acestei emisiuni reușesc să le aduc telespectatorilor multe zâmbete și emoții. Aș putea spune și unor concurenți chiar niște bani! Pentru mine nu reprezintă o trecere ce am făcut, de la Antena 1 la ProTV. 

Eu de aici am plecat, dacă este să o luăm așa. Este cum m-aș întoarce acasă! Este o diferență ca la orice job, da! Adică dacă joc la Bulandra este o diferență și dacă joc la Nottara este altceva”, a mai declarat Cosmin Seleși, pentru Click!.

Cosmin Seleși are mai multe pasiuni

Prezentatorul de televiziune iubește foarte mult teatrul! Trebuie amintit și faptul că în anul 2000, acesta juca în serialul “În familie”, după care a reușit să performeze în producția de succes “La bloc” de la ProTV. 

„În momentul de față sunt aici, la emisiune, la teatru și urmează al treilea film din seria <Pupă-mă!>. Nu știu câte ore muncesc pe zi dar muncesc cât este nevoie dar nu simt că exagerez. Doamne iartă-mă. Nu sunt obosit să spun <aoleu sunt surmenat>. Am timp și de familie, chiar am timp”, a conchis Cosmin Silași, pentru Click!.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg