Cosmin Seleși a dat Antena 1 pentru Pro TV. Actorul îi ia locul lui Cabral

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Celebrul Cosmin Seleși de la „Te cunosc de undeva” a dat Antena 1 pe Pro TV. Click! a aflat că actorul nu dorește să se întoarcă la vechiul loc de muncă, așa că s-a dus la negocieri cu vecinii, care i-au făcut și o ofertă de nerefuzat. Rămâne de văzut dacă și bate balpa! De fapt, ce să vezi, emisiunea pe care prezentatorul TV s-ar putea să o prezinte din toamnă se numește chiar „Batem palma?

Cosmin Seleși, la Pro TV
Cosmin Seleși, la Pro TV

Majoritatea oamenilor îl asociază pe Cosmin Seleși cu meseria de prezentator, însă este actor în toată regulă, deși puțini își mai aduc aminte că acesta a jucat câțiva ani chiar și în serialul "La Bloc", fiind prima colaborare cu Pro TV-ul. Ei bine, iată că după mulți ani plecat de acasă, cum vine vorba, s-ar putea ca vedeta să se întoarcă în locul în care și-a început cariera în TV, anume Pro TV.

Mai poți citi și și: EXCLUSIV Cosmin Seleşi, şi cu tatăl, şi cu fiul în filmul «Secretul lui Zorillo». Cum arată cele 3 generații

Așadar, s-ar putea ca din toamnă să-l vedem pe Cosmin Seleși la Pro TV, în calitate de prezentator al emisiunii concurs "Batem palma", care se aude că va fi în locul show-ului de succes "Ce spun românii", Cabral fiind ocupat cu alt proiect, tot la Pro TV, emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici".

„Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță, dar momentan nu știu nimic sigur despre ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață.

În plus, am început să facem filme cu Alin Panc și Văru Săndel, așa că avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în „Pup-o, mă, 2″ și la teatru.”, a declarat Cosmin Şeleşi, în exclusivitate pentru Click!.

Și asta e interesant de citit: Ce vedetă celebră îi ia locul lui Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva”

Cosmin Seleși, televiziune, dar și teatru

Pe lângă televiziune, filme și muzică, Cosmin Seleși nu-și uită prima mare dragoste, teatrul. Actorul a primit o ofertă de colaborare din partea managerului Teatrului Muzical Ambasadorii.

„De ce Teatrul Muzical Ambasadorii? Pentru că este un teatru tânăr, din punctul meu de vedere, e un teatru muzical, e o provocare pentru mine. Cred că arta spectacolului poate fi dusă și exploatată la maxim, atât timp cât ai în teatru și coregrafi, balerini, interpreți, cântăreți, și actori. Eu cred că împreună vom face niște proiecte minunate. Să ne ajute bunul Dumnezeu să scăpăm de pandemie odată și să se întoarcă încet, încet publicul în sala de teatru. Împreună, cred că o să oferim tuturor spectatorilor care vor veni la noi la teatru spectacole minunate și pline de magie, magia teatrului.”, a mai declarat Cosmin Seleși, pentru Click!.

Wow: Cât de superbă e fiica lui Cosmin Seleși! Este bucată ruptă din tatăl ei

Ce trebuie sa știți despre emisiunea "Batem palma?"

Televiziunea de pe Pache aduce în România un format internațional longeviv, care și-a demonstrat succesul de-a lungul anilor, fiind unicul game show care poate aduce unui concurent o avere, asta, însă, dacă răspunde la o singură întrebare: ”Batem palma?”.

Emisiunea are la bază formatul internațional ”Deal or no deal”, distribuit de Banijay – Creative Networks și creat de Endemol Shine. Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să descopere și să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc.

Câștigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcție de prestația concurentului pe parcursul show-ului. Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să... bată palma și să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câștigând suma aferentă. Toți cei care au peste 18 ani și sunt deciși să își încerce norocul, sunt așteptați la un joc de intuiție, plin de adrenalină și neprevăzut.

Ups: Cosmin Seleși, replici dure la adresa juraților iUmor: «Dragii mei, ma bucur că sunt aici, am foarte mari emoții!»

Înscrierile sunt în toi, iar toți cei care au peste 18 ani și sunt deciși să își încerce norocul mai au timp să completeze formularul disponibil pe site. „Sunt foarte încântată că în această vară echipa Batem Palma? va porni prin România pentru a-i căuta pe acei concurenți curajoși care vor să-și testeze intuiția într-un joc amuzant și plin de neprevăzut.

Cred că mulți s-au gândit cum ar fi să câștige bani dacă ar răspunde la o întrebare… aparent simplă: Batem Palma? Ei bine, acum e șansa lor! Pornim prin țară și începem din Craiova, așa că toți cei care vor să ne cunoască și să facă primul pas spre participarea în emisiune, se pot înscrie pe site. Noi abia așteptăm să-i vedem.”, a declarat  Daniela Preda, producătorul Executiv al emisiunii.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net