Ce schimbat e Cosmin Seleşi după Asia Express! Prezentatorul TV a slăbit mult

image
Cum arată Cosmin Seleși după ce a părăsit Asia Express Foto: Blitz

Să îi fi dat greutățile probelor din Asia bătăi de cap sau de vină de a fost mâncarea mult prea puțină sau mult prea...condimentată? Cert este că prezentatorul TV Cosmin Seleși pare schimbat după experieța emisiunii „Asia Express”, la care a fost nevoit să renunțe, din păcate, din cauza unei accidentări la picior. Iată cum a fost surprins de fotoreporterii Click!

Cosmin Seleși a avut un parcurs frumos de-a lungul emisiunii „Asia Express”, făcând echipă bună cu Șerban Copoț, însă aventura lui din Asia s-a încheiat, din păcate, în urma unei accidentări la picior care nu i-a mai permis să continue cursa pentru merele premiu. Deși la momentul respectiv se credea că și Copoț va fi eliminat din competiție, având în vedere că nu mai avea partener, Cosmin a fost rapid înlocuit de George Vintilă, care a acceptat provocarea emisiunii.

image
Cosmin Seleși a fost surprins la cumpărături, la scurt timp după ce a ieșit din show-ul Asia Express

Dacă în timpul show-ului concurenții nu au parte de foarte multă mâncare care să le fie și pe plac și ajung să slăbească, se pare că nici prezentatorul TV nu a făcut excepție. Nici perioada de după concurs nu i-a priit prea mult lui Seleși, dacă luăm în considerare cele mai recente imagini în care acesta apare.

Surprins de fotoreporterii Click! la cumpărături, într-un supermarket din Snagov, moderatorul de la „Te cunosc de undeva” pare că a slăbit considerabil, într-adevăr, însă starea lui de spirit s-a menținut, acesta afișându-se bine dispus, probabil și din pricina faptului că doamna de la casa de marcat l-a recunoscut de la televizor. Seleși se bucură acum de timpul liber pentru a se relaxa, după ce a scpăat de probele solicitante ale show-ului televizat.

image
Prezentatorul TV are acum suficient timp pentru a se relaxa

Cosmin Seleşi s-a accidentat la picior la Asia Express

„Am avut impresia că cineva mi-a băgat un cuțit de la genunchi până sus. Am zis initial că este cârcel, dar a început să mă doară și nu am mai putut. O durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață!”, spunea acesta la momentul respectiv.

Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a avut nevoie rapid de îngrijiri medicale după ce a început să simtă durerea acută manifestată în zona genunchiului, care s-a dovedit a fi ceva mai complicat decât un cârcel, așa cum a crezut Cosmin inițial.

Acesta a trebuit să renunțe la probă și să fie transportat la spital pentru investigații. Medicii au decis ulterior că Seleși nu mai poate continua să participe în competiție și acesta s-a întors în România, deși își dorea mult să ducă misiunea la îndeplinire.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
champions league - shutterstock
nicusor dan png
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg