Cosmin Seleși, devastat! Medicii i-au diagnosticat greșit copilul

Cosmin Seleși are doi copii și numai un părinte poate înțelege drama prin care el a trecut, după ce băiatul său a primit un diagnostic greșit din partea medicilor- sindrom Down. Primul simptom pe care Tudor l-a manifestat a fost agresivitate.

Astfel, prezentatorul TV a mărturisit că fiul său se comporta extrem de agresiv în societate, alături de colegi sau prieteni, lucru care nu îi stătea în fire. Cosmin Seleși a decis apoi să ceară opinia unor specialiști și a ajuns cu micuțul la psiholog. Acolo avea să înceapă calvarul, căci a aflat că Tudor, băiețelul de 11 ani, ar avea sindromul Down.

Citește și: Cosmin Seleși, despre demisia de la Te cunosc de undeva: «Am vrut să mai renunț o dată»

Într-un final, s-a dovedit că diagnosticul a fost unul greșit, iar situația a fost remediată. Acum, Cosmin Seleși se declară topit după băiatul lui, care a devenit un copil cum nu se poate de bun.

„Bătea copiii, nu mă înțelegeam cu el”

„Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: „Vezi că are sindromul Down” și să mă duc cu el la psihiatru. M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: „Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu.” Eram terminat”, a declarat Cosmin Seleși, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Vezi și: EXCLUSIV Cosmin Seleşi, şi cu tatăl, şi cu fiul în filmul «Secretul lui Zorillo». Cum arată cele 3 generații

Prezentatorul TV este un părinte mândru și cât se poate de fericit. Fata și băiatul său îl împlinesc, iar viața lui s-a schimbat radical atunci când a primit cel mai important rol din cariera sa, cel de tată. Tudor este foarte sensibil, iar Cosmin îl consideră un om bun. Fiica sa este „bătăioasă” și motivată.

Cum arată fetița lui Cosmin Seleși, chiar aici

Copiii lui Cosmin Seleși sunt total diferiți, chiar dacă sunt aceeași zodie

„Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult. După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva.. mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel.

Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău. Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate”, a mai precizat prezentatorul TV.

Cosmin Seleși are o carieră de peste douăzeci de ani în lumea artistică, iar meritele i-au fost recunoscute odată cu nominalizarea la premiile Gopo, pentru rolul „Emil”, din filmul „Schimbul Valutar”. A devenit cunoscut ca prezentator TV, la Antena 1, dar și-a luat adio de la emisiunea „Te Cunosc de Undeva” începând cu acest sezon. Avea 21 de ani când a debutat în filmul „Terminus Paradis”, iar apoi au urmat multe alte roluri în producții la fel de cunoscute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net