Top 5 filme Netflix în luna martie! Un român apare alături de starurile de la Hollywood

Ultima actualizare:

Dacă aveți chef săptămâna aceasta de un film care să vă țină în suspans, în timp ce mintea încearcă să țină pasul cu subtilitățile psihologice, atunci noi avem recomandările potrivite. Click! vă prezintă un top cu 5 filme care vă dau peste cap!

Top 5 filme Netflix, în luna martie
Top 5 filme Netflix, în luna martie

Luther: Apus de soare

Obsedat de o crimă nerezolvată, genialul, dar dizgrațiatul detectiv londonez John Luther evadează din închisoare pentru a prinde un criminal în serie sadic, așa descrie Netflix acest film. Filmul este o continuare a serialului cu același nume, iar Neil Cross, creatorul serialului, îl aruncă pe John Luther în închisoare și apoi îl eliberează rapid pentru ca acesta să poată urmări un criminal în serie/manifestant criminal (interpretat cu veselie de Andy Serkis) în modul "polițist deconspirat pe fugă". Reunit cu vechiul său Volvo și cu faimosul palton gri într-o Londră veșnic ploioasă, Luther se confruntă cu expertiza cibernetică a țintei sale. Scenele de inspirație James Bond, scot în evidență bugetul mai mare pentru această producție.

Nu există țară pentru bătrâni 

Netflix descrie filmul din 2007 drept: O tranzacție de droguri care a mers prost și o geantă plină cu bani împletesc un vânător nesperat, un șerif veteran și un ucigaș plătit în deșertul sumbru din vestul Texasului. Mai exact, Josh Brolin joacă rolul unui sudor texan care dă peste o geantă cu bani dintr-o afacere cu droguri care a mers prost și decide să o păstreze. Această greșeală atrage asupra lui mânia implacabilă a asasinului plătit al lui Javier Bardem. Astfel, ceea ce începe ca un thriller polițist se transformă într-o meditație asupra persistenței violenței în America, de la vestul sălbatic până la cartelurile transfrontaliere de astăzi. La ce se ajunge, urmăriți chiar voi!

Clemency

Afacerile morale murdare ale crimelor autorizate de stat sunt în centrul acestei drame emoționante a regizorului Chinonye Chukwu. Alfre Woodard joacă rolul lui Bernardine, directoarea unei închisori americane cu condamnați la moarte, care reușește să se descurce în ciuda insomniei și a unei căsnicii pe ducă. Aldis Hodge este o prezență marcantă în rolul lui Anthony, un ucigaș de polițiști condamnat, care oscilează între speranță și disperare pe măsură ce se apropie data execuției sale, asta în timp ce avocatul Marty al lui Richard Schiff, arată cum pedeapsa cu moartea îi afectează pe toți cei implicați.

Amulet

Un film horror, cu actorul român Alec Secăreanu în rol principal, ne spune povestea unui fost soldat, care trăiește fără adăpost în Londra și primește un loc de cazare într-o casă în ruină. Acolo locuiește o tânără alături de mama ei aflată pe moarte. Pe măsură ce începe să se îndrăgostească de ea, bărbatul nu poate ignora bănuiala că se întâmplă ceva sinistru. La ce se poate ajunge, aflați chiar voi.

Camera

Filmul spune povestea lui Joy Newsome, cunoscută și drept Ma, jucată de Brie Larson, care este ținută captivă împreună cu băiețelul ei în vârstă de doar cinci ani într-un șopron din grădină. Totul a început în momentul în care Old Nick (Sean Bridgers) a păcălit-o pe Ma să îl ajute să găsească un câine ce se pierduse. Ea a fost răpită atunci și adusă în „Cameră” - șopronul din grădina casei lui Old Nick. Șapte ani mai târziu, Ma și Jack (Jacob Tremblay) sunt încă prizonieri în acea Cameră și fac tot ce pot să scape de acolo. Dacă vor reuși, trebuie să vedeți singuri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net