Serialul fenomen de pe Netflix. A rupt toate topurile datorită actorilor de cinci stele

Ultima actualizare:

Dacă vreți să vizionați un serial plin de intrigi, ce vă ține ațintiți cu privirile pe ecran noi avem recomandarea perfectă pentru voi! Agentul de noapte" stârnește curiozitatea, și pare un spectacole bogat în detalii care reușește să îți capteze atenția instant pe care îl puteți vedea pe Netflix!

Netflix Pixabay jpg

Un serial plin de suspans

SerialulAgentul de noapte", creat de Shawn Ryan din "The Shield" și este bazat pe un roman de Matthew Quirk. Aici, Gabriel Basso (care l-a interpretat pe senatorul american J.D. Vance în filmul Hillbilly Elegy") îl interpretează pe Peter Sutherland, un agent FBI de rang inferior care lucrează în subsolul Casei Albe monitorizând o linie de urgență, rar folosită în tura de noapte. Astfel, este nevoit să aștepte ore în șir cu speranța că odată și odată telefonul va suna. Iar întră-o seară chiar se întâmplă, lucru ce declanșează intriga poveștii. 

SOS-ul vine de la Rose Larkin (Luciane Buchanan), o antreprenoare în domeniul tehnologiei (abilități care îi vor fi utile mai târziu), implicată într-un atac violent, descoperind că mătușa și unchiul ei nu sunt ceea ce par a fi atunci când asasinii vin după ei. Peter intră în acțiune pentru a o ajuta pe Rose și, în nuanțe de Dosarele X", i se spune rapid să nu aibă încredere în nimeni, având în vedere tentaculele lungi ale complotului în care s-au încurcat. Aceasta include avertismente din partea șefei de personal a președintelui, Diane Farr (Hong Chau, proaspăt nominalizată la Oscar pentru Balena"). Peter și Rose (Luciane Buchanan), protejata sa ghinionistă, trebuie să pună cap la cap ce s-a întâmplat din mers, în timp ce încearcă să o țină în siguranță pe antreprenoare și în același timp se rezolve probleme familiale cu o lungă istorie din familia lui Peter.

Iar conspirația de mare anvergură merge în locuri cu adevărat surprinzătoare, unele care nu merită să le expunem aici, așa că vă lăsăm pe voi să aflați mai multe! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net