Filmul de pe Netflix la care n-ai cum să nu plângi! Multe femei se regăsesc în povestea dureroasă a actriței principale

Dacă ai chef să te uiți la un film cu o poveste cutremurătoare, Click! îți vorbește depre „Fallen of Grace” („Căderea lui Grace” n.r), o producție ce te va face să ai diverse sentimente. Acesta a fost ultimul film al actriței Cicely Tyson înainte de moartea ei, în ianuarie 2021.

Filmul de pe Netflix la care n-ai cum să nu plângi!
Filmul de pe Netflix la care n-ai cum să nu plângi!

Căderea lui Grace, filmul la care n-ai cum să nu plângi

Apărut în 2020, „Căderea lui Grace” este un thriller, scris și regizat de Tyler Perry și primul său film lansat de Netflix, ce spune povestea lui Grace – o femeie blândă și cu frică de lege, care mărturisește că și-a ucis soțul. Dar, avocata ei este sceptică și pornește în căutarea adevărului.

Grace Waters (jucată de Crystal Fox), este o femeie din Virginia. Soțul ei o părăsește și se căsătorește cu amanta. De asemenea, ea rămâne singură după ce și fiul ei, Malcolm, pleacă de acasă.

Prietena ei cea mai bună, Sarah Miller, o sfătuiește să uite de trecut și să încerce să mai dea o șansă vieții ei amoroase. Mai departe, Grace întâlnește un alt bărbat. Cu toate acestea, nouă ei poveste de dragoste avea să devină o dramă. Noul soț îi distruge în curând viața, munca și sănătatea mentală.

El a fermecat-o pe Grace și s-au căsătorit trei luni mai târziu. După o perioadă în care bărbatul, după spusele ei, a devenit secretos și violent, l-a prins cu o altă femeie, așa că l-a bătut cu o bâtă și l-a împins pe scări, ucigându-l.

Mărturisind fapta prietenei ei cele mai bune, Grace se confruntă acum cu închisoarea. Dar, avocata ei, Jasmine Bryant (Bresha Webb), este sceptică și vrea să afle adevărul. Închisă după gratii, tânără îi povestește lui Jasmine detalii despre suspiciunile relației prietenei ei și soțului decedat.

Intrigată, avocata îi face o vizită lui Sarah, unde se întâlnește cu o bătrână pe nume Alice (Cicely Tyson) care încerca să evadeze. Când Jasmine descoperă că există numeroase femei în vârstă închise în subsol, ea este răpită, iar soțul ei Jordon, polițist, o caută cu disperare. 

În timp ce poliția salvează femeile bătrâne, se dezvăluie că Sarah și soțul ucis de Grace, care se dovedește a fi în viață, sunt într-adevăr criminali ce răpesc femei în vârstă. Grace primește încă o audiere și de această dată, Jasmine reușește să o apere, prezentând dovezi că este nevinovată.

Dacă te-am făcut curios, poți urmări povestea filmului „Căderea lui Grace” pe Netflix.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net