”Celulă de criză” la Oscar 2023. Organizatorii se pregătesc pentru orice după palma lui Will Smith

După episodul violent de anul trecut, când Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock pe scenă, zguduind cea mai mare ceremonie de decernare a premiilor de la Hollywood, organizatorii celei de-a 95-a ediții a Premiilor Oscar și-au luat mai multe măsuri de precauție, scrie Sunday Times.

Momentul în care Will Smith îl pocnește pe Chris Rock. Foto: Profimedia
Momentul în care Will Smith îl pocnește pe Chris Rock. Foto: Profimedia

Pentru prima dată, Academia de Arte și Științe Cinematografice a creat o echipă de criză pentru a răspunde oricăror accidente.

”Ce s-a întâmplat anul trecut ne-a deschis mințile”

„Sperăm că vom fi pregătiți pentru orice”, a declarat directorul general al Academiei, Bill Kramer, pentru revista Time într-un interviu recent.

Din cauza a ce s-a întâmplat anul trecut, ne-am deschis mințile la multe lucruri care se pot întâmpla la Premiile Oscar.”

Organizația nu a dezvăluit detalii despre componența echipei de criză sau despre cum ar putea reacționa la ceva ieșit din comun.

La o întâlnire cu nominalizații care a avut loc în luna februarie, președintele Academiei, Janet Yang, a spus că grupul desemnat pentru situații de criză trebuie să acționeze „rapid, plin de compasiune și hotărâre” și „ar trebui să nu vă așteptați la mai puțin de la noi în viitor”.

Academia a fost puternic criticată anul trecut pentru că i-a permis lui Smith să rămână în public și să accepte trofeul celui mai bun actor, după ce l-a atacat pe Rock pe scenă din cauza unei glume despre soția lui, Jada Pinkett Smith.

Reamintim că în 2022, la decernarea Premiilor Oscar,  Chris Rock a urcat pe scena Teatrului Dolby pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun documentar şi a făcut o glumă pe seama capului ras al soţiei actorului, Jada Pinkett-Smith, care suferă de alopecie. Comparaţia cu puşcaşul marin "GI Jane" l-a făcut pe Will Smith să urce pe scenă şi să-l pălmuiască pe Chris Rock.  

Cine va cânta la Premiile Oscar 2023

 Anul acesta, Will Smith nu va fi prezent la ceremonie, după ce i s-a interzis să participe la eveniment timp de 10 ani.

Securitatea este strictă la Dolby Theatre unde are loc ceremonia. Oamenii legii închid câteva blocuri în jurul teatrului și a covorului pentru vedete, care anul acesta nu va mai fi roșu.

Spectacolul va fi difuzat pe rețeaua ABC a lui Walt Disney.

Superstarul pop Rihanna va cânta melodia ei nominalizată „Lift Me Up”, din Wakanda Forever. Stephanie Hsu, David Byrne și trupa Son Lux vor cânta „This is a Life from Everything Everywhere”.

Cântăreții Natuu Natuu, Rahul Sipligunj și Kaala Bhairava, vor apărea și ei cu melodia lor din filmul de acțiune indian RRR.

Comediantul Jimmy Kimmel, care a ajutat la confuzia din 2017, când a fost anunțat câștigătorul greșit pentru cea mai bună imagine, va reveni pentru a găzdui ceremonia din acest an.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net