Jada Pinkett-Smith și-a șocat fanii! De ce boală suferă soția lui Will Smith și cum arată acum?

Apariție șocantă! Soția lui Will Smith, Jada Pinkett-Smith a chelit complet. Actrița în vârstă de 50 de ani a postat recent o înregistrare video în care a povestit de coșmarul prin care trece după ce a descoperit că suferă de alopecie.ada Pinkett-Smith

Jada Pinkett-Smith, 50 de ani, a luat o decizie radicală în luna iunie - foto Instagram
Jada Pinkett-Smith, 50 de ani, a luat o decizie radicală în luna iunie - foto Instagram

Jada Pinkett-Smith, de 50 de ani, nu va mai avea niciodată părul lung și nu crede că va mai merge prea curând la coafor! Ea se gândește serios să își cumpere un set de peruci pentru că trebuie să se împace cu gândul că își va pierde tot părul de pe cap într-o bună zi. În urmă cu doi ani, actrița de 50 de ani a dezvăluit că suferă de alopecie, boială autoimună care se manifestă prin pierderea podoabei capilare.

Ea a postat recent un film în care apare cheală complet și le dezvăluie fanilor ei că după ce a suferit enorm în ultimii ani, acum ”nu mai poate decât să râdă de rezultatul final al bolii”. Jada Pinkett-Smith a povestit că a găsit curajul de a se rade în cap abia în luna iunie a acestui an după ce fiica ei de 21 de ani, Willow, i-a explicat cât de simplu este.

Jada le-a povestit fanilor că de doi ani se luptă cu alopecia - foto Instagram
Jada le-a povestit fanilor că de doi ani se luptă cu alopecia - foto Instagram

Jada Pinkett-Smith suferă de alopecie

Jada Pinkett-Smith a dezvăluit pentru prima oară că îi cade părul din cap în 2018 în timpul unui interviu. Însă abia un an mai târziu avea să afle că suferă de alopecie. A încercat zeci de tratamente, zeci de leacuri băbești, însă nimic nu a funcționat. Recent s-a împăcat cu gândul că nu va mai avea niciodată părul bogat din tinerețe și știe că soțul ei Will Smith (53 de ani), cu care e măritată din anul 1997 o va iubi și așa, cheală.

Căsnicia cu Will Smith, una cu probleme

Ultimii patru ani din viața Jadei și a lui Will Smith au fost extrem de grei. După ce Jada a recunoscut că a făcut sex cu artistul August Alsina, Will Smith a recunoscut la rândul lui că i-a fost infidel Jadei. Căsnicia lor atârna de un fir de păr și după nenumărate certuri și discuții, cei doi au ajuns la concluzia că trebuie să se accepte așa cum sunt și să își ierte reciproc infidelitățile. Mai ales că cel care a dat startul relațiilor adulterine a fost chiar Will Smith. Actorul din filmul ”Bărbați în negru” are o avere estimată la 100 de milioane $, iar Jada are o avere de 50 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net