Naatu Naatu, melodia indiană care are mari șanse să facă istorie la Premiile Oscar de duminică VIDEO

Ultima actualizare:

O melodie dintr-un film indian, nominalizat la Oscar face senzație pe internet, devenind cea mai ascultată în ultimele zile. Piesa, care are și o coregrafie aparte în filmul indian, are șanse să câștige Oscarul pentru cea mai bună melodie originală la premiile Oscar care vor avea loc duminică, scrie BBC. În plus, momentul coregrafiei pe piesa cântată de doi bărbați este filmat în fața reședinței lui Volodimir Zelenski în 2021, scriu jurnaliștii britanici.

Melodia indiană care a câștigat în fața Rihannei, Taylor Swift și Lady Gaga. Foto: Captură video
Melodia indiană care a câștigat în fața Rihannei, Taylor Swift și Lady Gaga. Foto: Captură video

Cântecul și dans din filmul indian RRR, prescurtare pentru Rise Roar Revolt, au devenit o mare senzație pe internet. Melodia are șanse puternice să câștige Oscarul pentru cea mai bună melodie originală.

Piesa se numește Natu Natu, iar în film, momentul cel mai apreciat al filmului, este introdus de replica:

"Nu salsa, nu flamenco, fratele meu. Știi naatu?"

Imediat începe un dans frenetic pe melodia extrem de vioaie. Secvența Naatu Naatu este filmată în fața marii reședințe oficiale a președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky din Kiev în 2021, scrie BBC.

Folosind doar zâmbetele lor largi și bretelele elastice drept recuzită, Alluri Sitarama Raju (Ram Charan Teja) și Komaram Bheem (NT Rama Rao Jr) declanșează o mini furtună de praf cu pașii lor energici și perfect sincronizați, costumele lor elegante europene în contrast puternic cu mișcările lor viguroase.

Cântecul este o metaforă a filmului în sine: cei doi luptători pentru libertate naatu preiau puterea Imperiului Britanic (reprezentat aici de un oficial urât numit guvernatorul Scott Buxton și soția sa, la fel de urâtă, Catherine, împreună cu o grămadă de ofițeri juniori care pălmuiesc și lovesc frecvent localnicii), aducându-l în genunchi. Este un cântec despre mântuire, despre David care dansează pe uriașul Goliat direct din arenă.

Având în vedere povestea sa de rezonanță istorică și emoțională, succesul răsunător al RRR în India nu este deloc surprinzător.

A devenit cel mai mare film indian care a avut vreodată încasări în Japonia, de la lansarea sa la sfârșitul lunii octombrie.

Naatu Naatu a făcut istorie cinematografică câștigând Globul de Aur pentru cea mai bună melodie originală în ianuarie, învingând concurenți majori precum Rihanna, Taylor Swift și Lady Gaga.

Cu o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună melodie originală și o performanță programată la ceremonia Premiilor Academiei de duminică, interesul pentru cântec este la cote maxime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net