Americanu din serialul La Bloc s-a operat de urgență. Actorul a suferit o intervenție pe cord deschis: „E ceva genetic”

Anul trecut, Emil Mitrache (Americanu' din seriaul La Bloc) a avut serioase probleme de sănătate. Actorul, invitat recent la Podcastul lui Măruță, a povestit deschis despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa, atunci când a fost nevoit să suporte o intervenție pe cord deschis.

După ce s-a încheiat serialul La Bloc, Emil Mitrache și colegii săi au avut o pizzerie. Foto: arhiva
După ce s-a încheiat serialul La Bloc, Emil Mitrache și colegii săi au avut o pizzerie. Foto: arhiva

Actorul a povestit, în cadrul podcastului, cum se simte acum la un an după operație, dar și cum a descoperit că are o afecțiune la inimă din cauza căreia, netratată, putea muri.

Emil Mitrache a povestit că a aflat despre această problemă din întâmplare, un control de rutină care, practic, i-a salvat viața. Astfel, actorul a aflat că are aorta mărită și că trebuie să se opereze pentru a nu risca să-și piardă viața, mai ales că doar în două luni de la aflarea teribilei vești aorta se mărise cu 7-8 mm. 

Operația a durat opt ore și a costat aproximativ 10.000 de euro.

Intervenția chirurgicală prin care a trecut actorul din serialul La Bloc a durat mai bine de opt ore și a costat 10.000 de euro. Mitrache a recunoscut că nu avea banii necesari operației, dar un prieten i-a salvat viața, oferindu-se el să-i plătească integral costurile spitalicești și rezolvarea acestei probleme medicale.

Am avut o intervenție pe cord deschis. Fac acum un an. Și dacă nu descopeream întâmplător, nu mai stăteam de vorbă la ora asta. Am descoperit întâmplător, da. Am avut aorta mărită. Du-te și fă și tu niște analize. Nu aveam nimic. Ăsta este criminalul tăcut.. Nu te doare… Decât se rupe și într-un minut ai murit. Am o clinică lângă mine, m-am dus. Vă recomand să mergeți să la un medic cardiolog chirurg.. Am făcut CT-ul, mi-a ieșit, e măricică (58-60). În două luni se mărise cam 7-8 mm", a declarat Emil Mitache, la podcastul La Măruță.

Păi de la 10.000-12.000 de euro ( n.r.- costă operația). Mi-a salvat viața un prieten de-al meu, mi-a zis: „Du-te, îți plătesc eu!”. A durat operația aproape 8 ore, numai până îți face legăturile să-ți schimbe circulația sângelului printr-un aparat…", a mai adăugat actorul.

Emil Mitrache: „Nu am făcut niciodată excese”

În cadrul podcast-ului, Emil Mitrache a spus că problemele pe care le-a avut la inimă sunt genetice, el nefăcând niciodată excese. Pe de altă parte, actorul a mai mărturisit că, după ce a văzut rezultatul CT-ului, a renunțat la țigări.

Eu am avut exact pe bază, pe inimă, mărirea. Dacă erai mai în vârstă, îți puneam una de porc, o valvă de porc. Tu mai duci și e metalică… E un mic cilindru, cu un ax pe mijloc și cu două jumătăți. Aud tot timpul. Eu când m-am trezit, pe noptieră aveam cutiile. Uite așa am scăpat… De când am deschis ochii, după operație, nu m-a durut nimic. S-a vindecat frumos. Zici că nu am avut nimic. Niciodată nu am făcut excese. Am renunțat la țigări din ziua în care am văzut CT-ul. Este ceva genetic”, spune actorul din serialul La Bloc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net