Cine e actorul Dan Condurache, noul personaj din „Clanul”. Îl interpretează pe Afganul și l-ai mai văzut în Aniela!

Ultima actualizare:

Fanii serialului „Clanul” sunt în alertă pentru că un nou personaj va intra în scenă. Este vorba de Afganul, interpretat cu măiestrie de actorul Dan Condurache, o cunoștință mai veche a telespectatorilor pasionați de producții cu multe episoade.

Dan Condurache este noul personaj din Clanul
Dan Condurache este noul personaj din Clanul

Doar cei care s-au uitat în avans la serialul lor preferat de pe Pro TV au putut vedea că în episodul de duminica aceasta, în „Clanul” va apărea iun nou personaj misterios, Afganul, care cu siguranță că va schimba acțiunea, plus evoluția personajelor principale. Deși nu știm prea multe despre personajul Afganul, Click! vă spune mai multe detalii despre cel care îi dă viață: actorul Dan Condurache. Telespectatorii l-au văzut, ultima oară, într-un alt serial celebru și anume „Vlad", unde l-a interpretat pe Titi Stamate.

image

Însă pe actor îl cunoașteți din mai multe filme și seriale, dar mai ales din „Regina”, unde a fost Don Antonucci, un rol pe care nu-l poate uita nimeni prea ușor. Apoi a jucat în „Aniela”, în rolul lui Iorgu Vulturescu, în „Iubire și onoare”, în rolul lui Matei Știucă, „Pariu cu viața” și apoi în „Vlad”.

Ce nu știți despre Dan Condurache?

S-a născut pe 26 iulie 1952, în Dorohoi și a copilărit la Stancesti, în casa bunicilor unde a devenit pasionat de teatru după ce asculta la radio piese de teatru radiofonic. A absolvit un liceu cu profil real în orașul natal și s-a hotărât să plece la București, să dea admitere la teatru.

image

A fost admis din prima și în 1975 a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa profesorilor Octavian Cotescu și Ovidiu Schumacher. Din 1975 a jucat la Teatrul Mic din capitală. Are zeci de roluri interpretate în teatru dar a făcut și film și teatru radiofonic. Primul rol într-un film de televiziune l-a avut în 1976, când a jucat Ionel din Domnișoară Nastasia. Debutul pe marele ecran a avut loc în 1982, în filmele "La capătul liniei" și „Calculatorul mărturisește”. Soția sa de peste 30 de ani se numește Creolă și au împreună doi copii: Sebastian și Irina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
image
actualitate.net
image
actualitate.net