În ce seriale şi filme au mai jucat actorii din “Vlad”. Ce mult s-au schimbat!

Ultima actualizare:
Adrian Nartea
Adrian Nartea

Încă de la debutul serialului „Vlad”, produs şi regizat de Jesus del Cerro pentru PRO TV, fanii au putut vedea că actorii din rolurile principale erau deja cunoscuţi. Click! îţi spune în ce seriale i-aţi mai văzut pe frumuşeii din această producţie.

Înainte de „Vlad”, Adrian Nartea a jucat în reclame și seriale

 Andrei Aradits, Olimpia Melinte şi Teodor Oprişan
Andrei Aradits, Olimpia Melinte şi Teodor Oprişan

Înainte de a fi actor, Adrian Nartea (36 de ani) alias Vlad a fost model, iar prima lui apariție pe sticlă a fost în reclama pentru serviciile unei bănci. Aceasta i-a deschis drumul în cariera actoricească, iar în 2006 a jucat în serialul „Fast food” (Antena 1), unde a avut primul lui rol principal. El a jucat alături de Liviu Varciu, Alina și Sorana de la ASIA și Cosmina Păsărin. A fost o experienţă care i-a lăsat un gust dulce, dar şi puţin amărui când a aflat că serialul nu se va mai produce. Au continuat reclamele, dar şi alte roluri secundare în serialele „Fetele marinarului” (Antena 1) și „La bloc” (PRO TV). A povestit de mai multe ori că i-ar plăcea să joace rolul unui doctor sau al unui personaj de acţiune. Deşi nu a avut o carieră strălucită în actorie, a jucat şi în câteva filme de lung metraj, însă e un bărbat tânăr şi priveşte un nou rol ca pe o provocare. Nartea a mai fost prezentator al mai multor emisiuni tv şi a fost concurent la „Fort Boyard” (PRO TV).

Anghel Damian a jucat teatru înainte de „Vlad”

Interpretul lui Adrian, actorul Anghel Damian (27 de ani), a devenit cunoscut ca actor de teatru, însă în 2013 a jucat în serialul de la Acasă „Îngeri pierduţi”. A mai apărut în câteva filme printre care „Ana mon amour”, „Selfie” și „Perfect sănătos”. În paralel cu „Vlad” a jucat şi în primul episod al serialului „Anii de sâmbătă seara”.

Andrei Aradits a venit în „Vlad” de la „Te cunosc de undeva”

Pe interpretul lui Ştefan Dragomir, actorul Andrei Aradits (46 de ani), mulţi îl ştiu din reclame, dar şi din rolul de jurat de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1). Însă actorul a debutat pe micile ecrane în serialul „În familie” (2002) de la Prima TV. În 2005 este cooptat în proiectul de la Acasă „Lacrimi de iubire”, ca mai apoi să joace în „Iubire ca în filme”. A trecut pe la Prima TV din nou când a fost distribuit în serialul „Efect 30”, apoi a jucat în mai multe filme şi a fost cooptat la emisiunea de la Antena 1. Are câteva apariţii în „O grămadă de caramele”, apoi primeşte rolul din „Vlad”.

George Piștereanu s-a integrat perfect în rolul de dur din „Vlad”

Interpretul durului Tibi Novath, actorul George Piştereanu (29 de ani), s-a făcut remarcat încă din adolescenţă cu rolurile din peliculele „Eu când vreau să fluier, fluier” şi „Lover Boy”, filme foarte premiate. Are destule apariţii în videoclipuri muzicale, filme şi joacă pe scenele teatrelor din Capitală. Rolul din „Vlad” i se potriveşte de minune şi s-a integrat foarte bine în echipa acestei producţii.

Emilian Oprea e „băiat rău” în „Vlad”, dar în realitate e familist convins

Durul Leonard Cazacu sau Leo este interpretat de Emilian Oprea (41 de ani), unul dintre actorii care s-au făcut remarcaţi încă de la debut. Pentru că deşi joacă roluri de băiat rău, actorul este un familist convins şi un om liniştit. După ce a jucat în scurt-metrajul „Tatăl meu e cel mai tare”, a jucat în „Despre oameni şi melci”, „Autoportretul unei fete cuminţi”, „Orizont”, „Câini” și „De ce eu?”. Apare într-un episod din „Atletico Textila” (PRO TV), apoi în rolul durului din „Valea mută” (HBO), ca mai apoi să joace în „Vlad”.

Bebe Cotimanis e „Inginerul” din „Vlad”

Vocea PRO TV, Constantin Bebe Cotimanis (64 de ani), îl joacă în „Vlad” pe Cezar sau „Inginerul”. Actorul a jucat în multe filme internaţionale şi a devenit vocea de la PRO TV. În 2005 primeşte rolul negativ Grigore Varlam din „Lacrimi de iubire”. Urmează roluri în „Daria, iubirea mea”, „Doctori de mame”, „State de România”, „Pariu cu viaţa” și „O nouă viaţă”. După câteva filme, printre care „Pup-o, mă!” şi „Coborâm la prima”, primeşte rolul din „Vlad”.

Ștefan Iancu a filmat peste hotare înainte de „Vlad”

Interpretul lui Răzvan Anuţei, tânărul Ştefan Iancu (21 de ani), a devenit cunoscut după mai multe lung-metraje şi filme realizate peste hotare. După ce a jucat în „Kira Kiralina” şi „Un pas în urma serafilmilor”, Ştefan a primit câteva roluri în videolcipuri, dar şi unul dintre rolurile din serialul „Vlad”.

Dan Condurache are o carieră de peste 40 de ani

Actorul Dan Condurache (66 de ani), care în serial îi dă viaţă lui Titi Stamate, a debutat în 1976 în pelicula „Domnişoara Nastasia”. A apărut în nenumărate filme, iar după Revoluţie s-a făcut remarcat şi pe scenele de teatru. În 2009 primeşte rolul Don Atonucci din „Inimă de ţigan”, ca mai apoi să îl continue în „Regina”. Joacă apoi în „Aniela”, „Iubire şi onoare”, „Pariu cu viaţa”, dar şi alte pelicule.

Olimpia Melinte a împărțit publicul serialului „Vlad” în două tabere


     Andrei Aradits, Olimpia Melinte şi Teodor Oprişan foto: Pro TV
Andrei Aradits, Olimpia Melinte şi Teodor Oprişan foto: Pro TV

Simpatica Olimpia Melinte (32 de ani) a interpretat-o pe Eliza Dragomir, femeia care schimbă totul în poveste. Actriţa s-a făcut remarcată în mai multe filme de lung metraj precum „Selfie”, unde s-a îngrăşat pentru rol, apoi „Selfie 69”„Canibal”, „Cel ales”, „Bucureşti Non Stop”, dar şi alte proiecte în paralel cu piesele de teatru. Rolul din „Vlad” a bucurat-o enorm, însă fanii ei s-au împărţit în două categorii: cei care o iubesc şi cei care o urăsc.

Victoria Răileanu a revenit în atenția publicului în „Vlad”

Victoria Răileanu (30 de ani) sau Micky este cunoscută încă din 2016, când a fost distribuită în rol de protagonistă în serialul „Daria, iubirea mea”. La momentul respectiv s-a vorbit despre o posibilă idilă cu Adrian Ştefan, colegul ei. De atunci a făcut mult teatru, dar a apărut în roluri episodice în „Doctori de mame” sau „Las Fierbinţi”, dar şi în scurt metraje şi piese de teatru. Rolul din „Vlad” a readus-o în atenţia fanilor care nu au uitat-o niciodată.

Monica Bârlădeanu s-a perfecționat la Hollywood pentru serialul „Vlad”

Pe Monica Bâlădeanu (40 de ani) am lăsat-o la final, fiind una dintre cele mai îndrăgite actriţe, având şi o carieră internaţională. Interpreta Carlei a jucat în pelicule ca „Moartea domnului Lăzărescu”, „Francesca”, „Incubus” sau „Faci sau taci”. A prezentat mai multe emisiuni tv, face reclame şi a ajuns la Hollywood, unde a jucat în serialele „Lost – Naufragiaţii”, „Nip/Tuck – Prietenie pe muchie de cuţit” şi „CSI”. După serialul „Lombarzilor 8” din 2006, iată că anul trecut a primit rolul din „Vlad”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net