În culisele noului sezon al serialului ”Clanul”. Cum s-au filmat scenele dure cu pistoale și explozii

Ultima actualizare:

Fanii serialului de la Pro TV sunt fericiți că a revenit sezonul doi al productiei și că personajul interpretat de George Mihăiță s-a întors teafără și nevătămat. Click! îți spune câteva dintre secretele filmărilor primului sezon aflate chiar de la echipa de producție.

Duminică a început sezonul 2 al serialului „Clanul”
În culisele noului sezon al serialului ”Clanul”

Zilele trecute ne-am întâlnit cu echipa serialului ”Clanul” pentru a urmări înaintea tuturor primul episod din sezonul 2 al producției care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori. Am fost surprinși cât de atenți sunt producătorii la fiecare detaliu, iar Anghel Damian ne-a lămurit că lucrează o întreagă armată pentru fiecare scenă în parte.

„Cu producție și post-producție, adică inclusiv cu echipa de montaj-sunet, cred că suntem undeva pe la 140 de oameni. E o echipă extraordinară. În toate departamentele sunt profesioniști și niște oameni care iubesc foarte mult proiectul. Și când iubesc proiectul, se simte. Se vede, în detaliu, când oamenii lucrează la proiectul respectiv”, spune fostul actor din ”Vlad”, care acum este producător, regizor și scenarist la „Clanul”.

Și dacă ați urmărit duminică primul episod din sezonul doi ați putut vedea scena în care găștile mafiote și poliția se întâlnesc în pădure. Tot Anghel ne-a povestit cum s-a filmat desfășurarea de forțe.

„Scenele din pădure au fost filmate împreună. O să vedeți, scena se continuă și în episodul 2. Au fost trei zile de filmare, într-un mare frig. Sezonul 1 s-a terminat de filmat, în vară, cu căldură, iar sezonul 2 l-am prins în toamnă-iarnă. Ce ați văzut s-a filmat la -2 grade Celsius, în pădure, pe undeva pe lângă Afumați. Toate astea contează. Am filmat la ora 2-3 noaptea. Actorii, în frig, în toate nopțile. Toate elementele astea exterioare care apasă asupra producției, dar oamenii au fost impecabili”, povestește el. Și scena exploziei mașinii lui Tătuțu a fost memorabilă și a necesitat muncă extraordinară.

În culisele noului sezon al serialului ”Clanul”. Foto: Tik Tok
În culisele noului sezon al serialului ”Clanul”. Foto: Tik Tok

„Am folosit o mașină adevărată, un model mai vechi de BMW. Era o caroserie. Și am folosit atât efecte speciale din post-producție, cât și efecte speciale cu un soi de flamă și un fel de pseudo-explozie. Se pun niște declanșatoare de foc și fum sub mașină și alea îți dau un efect pe care, după aia, îl poți prelucra în post-producție”, încheie Anghel Damian.

Ore întregi de machiaj și grijă la filmări

Interpretul lui Tudor, actorul Denis Hanganu e un perfecționist. Nu concepe să nu-și facă treaba așa cum trebuie și îi place ca ”oamenii să aprecieze muncă pe care noi o depunem”. În realitate este mult mai sociabil decât personajul lu și, spre deosebire de personajul din ”Clanul”, nu are nici un tatuaj  după ureche. Stă la machiaj câte 30-40 de minute ca să-„apară” rănile de pe față.

„Doar rănile, fără retușuri, costume și așa mai departe. Echipa are grijă de mine și mă strigă Nr. 1 pe platouri”, ne-a povestit actorul. „Doar doamna Carmen Tănase - mama mea din serial - măp scrigă Tudor, pentru că exact așa îl cheamă și pe fiul ei din realitate. Deci chiar mă tratează ca pe fiul ei”, ne-a mărturisit Denis.

Denis Hanganu 1 Clanul Foto Pro TV jpg

Și dacă tot vorbim de Carmen Tănase am vrut să știm de la ea dacă gătește la fel de bine că Tanti Luminița. ”Gătesc bine când gătesc, dar când am timp. Dar nu mai am timp și pentru că dacă gătesc răstorn bucătăria cu fundul în sus. Și fac invenții. Știu să gătesc absolut orice, iar fiul meu, când era mic, avea tot felul de pretenții, așa că am învățat de toate”.

În noul sezon, apar noi actrițe, printre care și Elvira Deatcu. Ea va interpreta rolul unei polițiște și va juca împreună cu Șerban Pavlu, alias comisarul Cosoiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net