Olimpia Melinte e fericită! Actrița va petrece Revelionul în casă nouă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Olimpia Melinte (36 ani) are un motiv în plus de a zâmbi. Actrița care a jucat rolul Elizei Dragomir în serialul “Vlad” de la ProTV și-a îndeplinit visul de a se muta în casă nouă, un proiect îndeplinit după doi ani de zile de așteptări. Atât ea cât și familia ei sunt, cu toții, extrem de fericiți, în mod special copiii, pentru că băiatul cel mare, Sasha, are acum camera lui.

Sunt foarte bine. Se apropie sărbătorile și nu îmi vine să cred că a trecut anul anul ăsta atât de repede. Ne-am mutat în casă nouă de foarte puțin timp, iar copiii au o energie aparte. Sasha a devenit foarte responsabil, e fericit, are camera lui, iar Ingrid e adorabilă, ne surprinde foarte tare că poate să vorbească atât de bine la o vârstă atât de fragedă. Proiectul cu casa ne-a mâncat nervii și energia. Așteptam de doi ani de zile să facem acest pas. Vom fi în casă nouă de sărbători, cu brad și în casă și în curte, așa cum era pe vremuri, în copilăria mea, acasă la Iași”, a mărturisit, pentru Click!, Olimpia Melinte, care profită de orice moment pentru a petrece cât mai mult timp cu copii săi.

De altfel, Olimpia Melinte chiar a scris o carte pentru copii, inspirată de fiul ei cel mare, Sasha, și de prietenii lui imaginari, „Serion Pantalon în Țara Amintirilor”. Olimpia Melinte are o familie frumoasă și fericită și poartă discuții elevate cu fiul ei de 8 ani care deja este foarte hotărât la vârsta lui: „Sasha știe exact ce vrea și are toate replicile la el”.

Escapadă romantică cu soțul la Roma

Olimpia Melinte și soțul ei au mai bifat un lucru important pe lângă casa mult visată. Au reușit să plece în prima lor vacanță romantică de când sunt părinți și au doi copii.

Am fost în prima vacanță fără copii de când suntem părinți de doi, tocmai ce ne-am întors de la Roma. A fost o adevărată sărbătoare! Avem noroc cu bunicii care ne mai ajută când avem nevoie și  mai reușim să îmbinăm astfel lucrurile”, a mai completat frumoasa actriță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net