Olimpia Melinte se pregătește în secret pentru un nou film

Ultima actualizare:

Vedeta din "Vlad" revine cu multe noutăți. Actrița Olimpia Melinte, Eliza din serialul de la PRO TV, se pregătește, în secret, pentru filmările unei noi producții.

Olimpia Melinte se pregătește în secret pentru un nou film
Olimpia Melinte se pregătește în secret pentru un nou film

Însă până vom afla detalii despre aceasta trebuie să știți că actrița a scris împreună cu fiul ei o carte pentru copii, "Serion Pantalon", care va fi lansată sâmbătă.

Olimpia Meline a jucat în mai multe producții internaționale

Olimpia Melinte s-a născut în 1986 la Iași și s-a remarcat încă de la începutul carierei drept una dintre cele mai promițătoare actrițe ale noi generații. A jucat deja roluri principale într-o serie de lungmetraje românești și europene și a devenit cunoscută pentru rolurile din peliculele Cele ce Plutesc în regia lui Mircea Daneliuc și Draft 7, regizat de Luiza Pârvu.

Citește și INTERVIU Olimpia Melinte, pierderi de memorie după sarcină. "Am fost afectată când am filmat pentru serial, acum sunt ok"

Olimpia Melinte a juucat și în producții internaționale ,,Șapte fapte de milostenie/Sette opere di misericordia" , în regia lui Gianluca și Massimiliano di Serio, o co-producție Italia-Franța-România și în Canibal, film regizat de Martin Cuenca, Spania-Franța-România, care a avut premiera internațională la prestigioasele festivaluri de film de la Toronto și San Sebastian.

Olimpia Melinte a fost nominalizată în 2014 la Premiile Goya, echivalentul Oscarurilor în Spania, la categoria "Revelația anului", pentru dublul rol din filmul Canibal.

Olimpia Melinte a avut probleme la filmări după ce a născut

Olimpia Melinte a devenit foarte populară pentru publicul român după ce a intrepretat rolul Elizei Dragomir în serialul  de succes ,"Vlad". În plan profesional Olimpia Melinte, 34 de ani, a adus pe lume al doilea copil anul acesta, însă a revenit rapid pe platourile de filmare de la Pro TV. 

Citește și Olimpia Melinte și-a botezat fiica la mare. Ce familie frumoasă are actrița din "Vlad"!

Melinte a recunoscut în cadrul unui interviu pentru Click! că după sarcină a avut mici pierderi de memorie, fapt care a generat momente dificile la filmări. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net