Gina Pistol s-a recuperat fabulos după sarcină. Prezentatoarea TV a slăbit foarte mult

Ultima actualizare:

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în primăvara anului 2021 și, de atunci, frumoasa prezentatoare TV s-a luptat cu kilogramele în plus, rămase după sarcină. Recent, la o petrecere la care s-a aniversat un deceniu de „Chefi la cuțite” și, mai ales, ziua de naștere a Ginei, care a împlinit 42 de ani, prezentatoarea show-ului de la Antena 1 a etalat un fizic de invidiat.

Gina Pistol a încheiat al 10-lea sezon al „Chefi la cuțite”
Gina Pistol a încheiat al 10-lea sezon al „Chefi la cuțite”

Gina Pistol a împlinit 42 de ani, pe 9 decembrie

Gina Pistol a participat la o petrecere, în weekendul trecut, alături de colegii din echipa emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Ei au sărbătorit, probabil, încheierea cu succes al celui de-al 10-lea sezon al show-ului culinar. Cum ziua de naștere a Ginei este pe 9 decembrie, atât prezentatoarea TV, cât și colegii ei au mai avut un motiv de petrecut. Gina Pistol a împlinit 42 de ani.

În clipurile publicate de Gina Pistol pe contul de socializare, se poate observa că frumoasa prezentatoare TV a ajuns într-o formă fizică de zile mari. În ultimii ani, Gina  aluptat cu kilogramele în plus, acumulate, așa cum se întâmplă, în urma sarcinii. Vedeta și iubitul ei, Smiley, au devenit părinți în primăvara anului 2021, când s-a născut Josephine Ana Maria.

Se poate observa, în imaginile filmate, că petrecerea a fost una reușită, chef Florin Dumitrescu dansând cu poftă, spre amuzamentul Ginei, care l-a încurajat, sau al colegului, chef Cătălin Scărlătescu.

Au fost 10 sezoane cu mii și mii de concurenți, mii și mii de farfurii. Au fost 10 sezoane chinuite de această bandă. Pe această bandă o să vină o farfurie aurie, iar pe ea va fi un singur nume”, a spus Gina Pistol, pe 1 decembrie, în finala sezonului cu numărul 10, al show-ului culinar, Chefi la Cuțite. Acest sezon a fost adjudecat de chef Sorin Bontea, câștigătoare fiind concurenta din echipa sa, Florica Boboi.

Gina a lipsit, preț de câteva ediții din platoul emisiunii, fiind pentru prima dată când show-ul culinar a avut două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor. Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net