Gina Pistol, gesturi nemaipomenite, în plină stradă! Am prins-o în ipostaze chiar rare

#Exclusiv Click!

Numai mamă să nu fii și să stai departe de puiul tău! Gina Pistol o știe mai bine, căci nu poate să stea prea mult timp plecată de lângă fiica sa și a lui Smiley, adorabila Josephine. Vedeta a fost surprinsă, de către paparazzii Click!, în drum spre platourile de filmare, tocmai când se maimuțărea de mama focului, cu ochii în telefon. Evident, ca să-i facă pe plac micuței Josephine!

Gina Pistol nu poate sta fără să-și vadă micuța, nici măcar atunci când se află în drum către filmări. Gina este foarte atașată de fiica ei, Josephine, așa că atunci când pleacă de acasă stă cu grija ei non-stop. Așa se face că vedeta de la „Chefi la cuțite” a ajuns să dea în mintea copiilor, în plină stradă, de dragul bebelușei ei și a lui Smiley.

Zilele trecute, Gina a fost reperată în trafic, de către paparazzii Click!, în timp ce se îndrepta către platoul de filmare. Prezentatoarea TV era foarte preocupată, căci s-a întreținut minute bune la telefon, pe tot parcursul drumului, cu bona sau chiar cu Smiley, iar când a apucat să parcheze, Gina a dat drumul la o sesiune de maimuțăreli, intrând în conferință pe telefon cu bebelușa Josephine.

Iubita lui Smiley nu a mai ținut cont că se afla în plină stradă și a început să se maimuțărească, în fel și chip, si să arate un sticker cu două coarne de cerb, în încercarea de a o distra pe micuță.

Josephine, în vârstă un an și opt luni, este încă dependentă de mama ei, deși Smiley și Gina Pistol au angajat și o bonă pentru fiica lor, care stă cu ea atunci când prezentatoarea este plecată la filmări.

Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, și dacă e nevoie, vine mama, mama Ginei, a dezvăluit Smiley, la Pro TV.

Gina Pistol e fit după naștere! Ce dietă a urmat?

De remarcat forma bună pe care o afișează Gina Pistol, care și-a revenit total după naștere, vedeta slăbind foarte mult.

Gina a dezvăluit că nu a fost ușor deloc, dar a ținut o dietă care a dat roade în timp record. Prezentatoarea a reușit să slăbească 15 kilograme. A ajuns de la 80 de kilograme, cât cântărea după naștere, la doar 65 de kg.

Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme. Nu am timp acum, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a scris Gina Pistol, pe rețelele de socializare.

Vedeta a și dezvăluit în amănunt care a fost meniul zilnic cu care a reușit să slăbească. La micul dejun, Gina a consumat o salată orientală, menită să îi dea energia necesară pe timpul zilei.

La prânz, vedeta se răsfăța cu chifteluțe cu hrișcă, alături de un sos tzatziki, ia la deșert consuma caise deshidratate.

Ultima masă a zilei era una sățioasă, care consta într-o porție de de ficăței de pui, cu o garnitură de piure de legume și o salată de varză.

Gina Pistol (41 de ani) și Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley (39 de ani), trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 5 ani. Cei doi au o fetiță superbă, pe care au numit-o Josephine Ana Maria și care a venit pe lume în martie 2021. Gina și Smiley se descurcă de minune în postrua de părinți, dar nu au apucat încă să ajună la altar ca să-și oficializeze relația.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net