Cine este câștigătorul Chefi la cuțite. Ei sunt finaliștii sezonului 10

Ultima actualizare:

Cine este câștigătorul Chefi la cuțite? Finaliștii sezonului 10 se bat de Ziua Națională a României pentru premiul de 30.000 de euro. 

Cine este câștigătorul Chefi la cuțite
Cine este câștigătorul Chefi la cuțite

Câștigătorul Chefi la cuțite pleacă acasă cu 30.000 de euro 

Seara de gală a sezonului aniversar Chefi la cuțite aduce un spectacol total! Pe 1 decembrie, de la ora 20:30, telespectatorii Antena 1 vor afla numele câștigătorului celui mai râvnit trofeu pentru bucătarii din România.

Finaliștii Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au cea mai grea misiune: aceea de a alege cu cine vor găti dintre concurenții care au părăsit competiția. 

De partea cealaltă, concurenții aleși trebuie să lase orgoliile deoparte și să dea dovadă cu adevărat de spirit de echipă. Aceasta este provocarea lor supremă și nu este deloc una ușoară. Bătălia se anunță palpitantă, așa cum s-a întâmplat și în semifinale.

Cum au ajuns Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi în finala Chefi la cuțite

După un parcurs plin de obstacole, Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi dau cea din urmă bătălie culinară a sezonului 10 Chefi la cuțite pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Ei sunt concurenții care au rămas în cursă după o semifinală solicitantă în care au fost nevoiți să treacă peste probe grele.

Pentru cel dintâi test, au evocat în farfurii gustul copilăriei, fiind jurizați de persoane apropiate, aceleași care ulterior li s-au alăturat pentru a doua probă, la care au creat câte un preparat de lux.

La cel din urmă test al semifinalei, Gina Pistol le-a cerut să pregătească câte un „signature dish”, adică o farfurie care să poarte autograful culinar al fiecărui concurent. Proba finală a fost jurizată de cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

După totalul punctajelor obținute, primele 3 locuri au mers în marea finală de la Chefi la cuțite.

Cei trei chefi au câte un reprezentant în finală

Cine este câștigătorul Chefi la cuțite
Cine este câștigătorul Chefi la cuțite

În acest sezon, cei trei Chefi s-au bucurat din plin, având fiecare câte un reprezentant în bătălia decisivă de pe 1 decembrie.

Chef Scărlătescu intră în lupta pentru trofeu cu deținătorul cuțitului de aur, Adrian Stroe.  Concurentul s-a bucurat extrem de mult atunci când și-a auzit numele rostit de Gina Pistol. „Sunt rupt de obosit. M-am dus direct să-i mulțumesc lui chef”, a spus Adrian Stroe.   

În ultimul act, Chef Dumitrescu este mizează pe Raluca Todea. Aceasta va reprezenta echipa aurului roz în Marea Finală a show-ului culinar de pe 1 decembrie 2022.   

Sorin Bontea pariază pe Florica Boboi. Concurenta din echipa apreciatului chef a fost desemnată ultima finalistă a sezonului 10. Aceasta nu s-a așteptat nici măcar o secundă, motiv pentru care vestea Ginei Pistol a luat-o prin surprindere. Florica a izbucnit în lacrimi. „M-am bucurat. Sincer, nu mă așteptam”, a spus chef Bontea. 

Marea finală Chefi la cuțite va fi difuzată de Antena 1, de Ziua Națională, de la ora 20:30. Telespectatorii vor asista la o cursă nebună contracronometru, la capătul căreia vor afla care dintre concurenți va obține trofeul sezonului aniversar și premiul de 30.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net