Ei sunt finaliștii sezonului cu numărul 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Ultima actualizare:

Telespectatorii au așteptat cu nerăbdare să vadă cine sunt concurenți care merg direct în Marea Finală a show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

Dintre cei 9 semifinaliști doar 3 au reușit să treacă în etapa finală a concursului „Chefi la cuțite”, ajuns la cel de-al zecelea sezon. Așa cum a obișnuit telespectatorii, Gina Pistol a fost cea care i-a numit pe finaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite.

Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, este primul finalist al sezonului 10 „Chefi la cuțite”. Concurentul s-a bucurat extrem de mult atunci când și-a auzit numele rostit de Gina Pistol. „Sunt rupt de obosit. M-am dus direct să-i mulțumesc lui chef”, a spus Adrian Stroe.

Raluca Todea, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu, este a doua finalistă a sezonului 10 Chefi la cuțite. Aceasta va reprezenta echipa aurului roz în Marea Finală a show-ului culinar de pe 1 decembrie 2022. „Mi-a căzut fața, am rămas blocat!”, a spus chef Sorin Bontea la aflarea veștii.

Florica Boboi, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a fost desemnată ultima finalistă a sezonului 10 Chefi la cuțite. Aceasta nu s-a așteptat nici măcar o secundă, motiv pentru care vestea Ginei Pistol a luat-o prin surprindere.

Concurenta s-a prăbușit pe podea, răpusă de emoții. Mai mult decât atât, concurenta a izbucnit în lacrimi. „M-am bucurat. Sincer, nu mă așteptam”, a spus chef Sorin Bontea. 

Emoțiile au atins cote maxime în platoul emisiunii. Concurenții au așteptat cu nerăbdare verdictul chefilor și al degustătorilor pentru a afla cine sunt cei trei finaliști care vor intra în Marea Finală a sezonului 10 „Chefi la cuțite”, unde se vor lupta pentru premiul în valoare de 30.000 de euro. Așadar, competiția continuă! Marea Finală a emisiunii „Chefi la cuțite” va fi difuzată pe 1 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

În premieră, cel de-al zecelea sezon al „Chefi la cuțite” a fost prezentat de două dive, Gina Pistol și Irina Fodor. Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu au lipsit, platoul fiind vizitat de Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
cub monica barladeanu png
geoana bobonete podcast jpg
cub dorian popa png
netflix pixabay png
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 38 22 jpeg
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 02 40 jpeg
Cea de-a treia ediție „Românii au talent” din acest an e plină de culoare cu Urban Verbunk
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net