Oxi, la un pas de o accidentare dureroasă, în semifinala „Chefi la cuțite”

Ultima actualizare:

Emisiunea de divertisment gastronomic, Chefi la cuțite, de la Antena 1 a ajuns, miercuri, 30 noiembrie, la semifinală. Cuțitele concurenților s-au „ascuțit” și mai mult, iar probele au fost pe măsură!

Oxi a reușit să evite o accidentare neplăcută. foto: Antena 1
Oxi a reușit să evite o accidentare neplăcută. foto: Antena 1

Aceștia au avut ocazia să gătească alături de persoanele dragi, lucru care a amplificat emoțiile destul de tare. Cea care a atras atenția tuturor asupra ei a fost Oxi, din echipa lui chef Florin Dumitrecu. Oxi a fost la un pas să cadă în semifinala sezonului 10, în timp ce se îndrepta spre cămară. Cei din jur s-au speriat când au văzut cât de aproape a fost concurenta de o accidentare dureroasă.

Eram foarte concentrată pentru că voiam să scot un gust bun. Totuși, sunt în a doua semifinală și nu prea îmi mai permit să fac greșeli, din acest motiv toată concentrarea mea era asupra preparatului”, a spus Oxi.

Gabriel Drăgușanu și Gigi Burger au împărțit bancul de lucru la a doua probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, fapt care a dus la unele nemulțumiri. Camerele de filmat au surprins „înțepăturile” dintre cei doi concurenți.

La noi, e haosul mare. Eu spun sincer, de data asta nu cred că am făcut prea mare haos, dar Gabi... El a luat a aproape tot bancul, ce să-i fac? Eu nu sunt genul certăreț. A fost colegul meu, nu-mi place mie să creez discuții”, a spus Gigi Burger.

O surpriză atât pentru telespectatori, dar, mai ales, pentru semifinaliști, concurenții din sezonului 9 al show-ului culinar au pășit în platou pentru a juriza preparatele acestora. 

Sunt foarte bucuroasă că am fost chemată ca jurat. E o responsabilitate mare, e chiar foarte important să dai niște note unor oameni. Am avut așa o emoție pentru că și eu am fost în locul lor”, a spus Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite.

Finaliștii nu au fost, încă, desemnați, iar Gina Pistol l-ea pregătit concurenților o surpriză.

A mai rămas un pas, dar este cel mai important pas. Bănuiesc că fiecare dintre voi își dorește să se vadă în finală. Și nu în orice finală, ci în finala sezonului 10. Dragii mei, nu vreau să o mai lungesc pentru că sunteți obosiți. Știți deja ce probă aveți pentru că v-am spus-o de data trecută”, le-a spus Gina Pistol.

Astfel, la finalul acestei ediții, vom afla cine sunt finaliștii care se vor întrece în ultima ediție, de joi, 1 decembrie, la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 38 22 jpeg
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 02 40 jpeg
Cea de-a treia ediție „Românii au talent” din acest an e plină de culoare cu Urban Verbunk
image png
netflix jpg
banner jean de la craiova png
banner sanziana buruiană png
banner laurette ion tiriac png
image
actualitate.net
image
actualitate.net