Oxi, la un pas de o accidentare dureroasă, în semifinala „Chefi la cuțite”

Emisiunea de divertisment gastronomic, Chefi la cuțite, de la Antena 1 a ajuns, miercuri, 30 noiembrie, la semifinală. Cuțitele concurenților s-au „ascuțit” și mai mult, iar probele au fost pe măsură!

Oxi a reușit să evite o accidentare neplăcută. foto: Antena 1
Oxi a reușit să evite o accidentare neplăcută. foto: Antena 1

Aceștia au avut ocazia să gătească alături de persoanele dragi, lucru care a amplificat emoțiile destul de tare. Cea care a atras atenția tuturor asupra ei a fost Oxi, din echipa lui chef Florin Dumitrecu. Oxi a fost la un pas să cadă în semifinala sezonului 10, în timp ce se îndrepta spre cămară. Cei din jur s-au speriat când au văzut cât de aproape a fost concurenta de o accidentare dureroasă.

Eram foarte concentrată pentru că voiam să scot un gust bun. Totuși, sunt în a doua semifinală și nu prea îmi mai permit să fac greșeli, din acest motiv toată concentrarea mea era asupra preparatului”, a spus Oxi.

Gabriel Drăgușanu și Gigi Burger au împărțit bancul de lucru la a doua probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, fapt care a dus la unele nemulțumiri. Camerele de filmat au surprins „înțepăturile” dintre cei doi concurenți.

La noi, e haosul mare. Eu spun sincer, de data asta nu cred că am făcut prea mare haos, dar Gabi... El a luat a aproape tot bancul, ce să-i fac? Eu nu sunt genul certăreț. A fost colegul meu, nu-mi place mie să creez discuții”, a spus Gigi Burger.

O surpriză atât pentru telespectatori, dar, mai ales, pentru semifinaliști, concurenții din sezonului 9 al show-ului culinar au pășit în platou pentru a juriza preparatele acestora. 

Sunt foarte bucuroasă că am fost chemată ca jurat. E o responsabilitate mare, e chiar foarte important să dai niște note unor oameni. Am avut așa o emoție pentru că și eu am fost în locul lor”, a spus Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite.

Finaliștii nu au fost, încă, desemnați, iar Gina Pistol l-ea pregătit concurenților o surpriză.

A mai rămas un pas, dar este cel mai important pas. Bănuiesc că fiecare dintre voi își dorește să se vadă în finală. Și nu în orice finală, ci în finala sezonului 10. Dragii mei, nu vreau să o mai lungesc pentru că sunteți obosiți. Știți deja ce probă aveți pentru că v-am spus-o de data trecută”, le-a spus Gina Pistol.

Astfel, la finalul acestei ediții, vom afla cine sunt finaliștii care se vor întrece în ultima ediție, de joi, 1 decembrie, la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
antonia sexy jpg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png