Oxi, concurenta lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, în lacrimi: "Nu mi-a venit să cred"

Oxi de la Chefi la cuțite a izbucnit în lacrimi în platoul emisiunii. A fost o seară cu emoții uriașe și răsturnări de situație în battle-ul 16! Culmea, chiar în ediția următoare după eliminarea Ștefaniei, cel mai priceput cofetar din platou, concurenții au primit ca temă "desertul" pentru proba individuală.

După duelul dintre echipe la Chefi la Cuțite, concurenții lui Sorin Bontea s-au salvat, iar la duelul individual au ajuns cei din echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Surpriza emisiunii a venit însă la final și a avut-o drept protagonistă pe Oxi, așa cum i se spune Roxanei Crudu, din echipa aurului roz.

Citește și: Pleacă Irina Fodor de la Antena 1? Ce face după ce i-a predat ștafeta Ginei Pistol

Oxi de la Chefi la Cuțite, în lacrimi

Atunci când au rămas în fața Ginei și a celor trei Chefi ultimii concurenți, s-a anunțat nota de 15 din ediția de aseară. Toți cei prezenți în platou erau convinși că aceasta îi aparține lui Adrian, cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Însă, surpriza totală a venit din partea lui Oxi de la Chefi la Cuțite.

Ea era convinsă că va lua o notă mică pentru că nu știe să gătească desert. Însă, mixul de gusturi dulce și sărat din farfuria ei a fost cel care i-a adus 15 puncte. Mai mult decât atât, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au felicitat-o și au lăudat-o pentru această performanță. Combinația de caramel, ciocolată, alune și cremă de frișcă s-a dovedit a fi cea câștigătoare pentru Oxi de la Chefi la Cuțite.

Iată și: Gina Pistol si Smiley s-au logodit? Iată cum s-a dat de gol blondina!

"Nu mi-a venit să cred. Jur! Nu mi-a venit să cred. Eu nu mănânc deserturi. Ca să înțelegeți de ce sunt așa, eu nu știu ce gust trebuie să aibă un desert pentru că eu nu îl mănânc. Lumea nu mă cunoaște pe mine, lumea nu știe cine sunt. Lumea zice că n-am nicio treabă. Zice de mine că sunt arogantă, că mint, că mă vait și că nu sunt sinceră, dar lumea nu știe ce e în sufletul meu, ce gândesc eu, ce am pățit eu, ce s-a întâmplat cu mine", a spus, printre lacrimi, Oxi de la Chefi la Cuțite.

Familia ei adoptivă nu a avut încredere în ea

Concurenta lui Florin Dumitrescu a mai dezvăluit că familia care a adoptat-o, după ce părinții biologici au abandonat-o într-o gară, nu a lăudat-o sau încurajat-o. Mai mult decât atât, ea a decis să vină la Chefi la Cuțite tocmai să vadă de ce anume este capabilă.

"Eu am o frică pentru că niciodată nu mi s-a confirmat: băi, Oxi, tu ești bună! Mama, toată adolescența mea, n-a avut încredere niciodată în mine, mi-a spus că eu o să ajung prost. N-a avut nimeni încredere în mine, nici măcar tata. Tata a fost bolnav, mama a trebuit să muncească pentru doi și eu n-am avut încredere de la nimeni.

Nu mai spuneți, fraților, că sunt arogantă. Eu nu știu cine sunt, eu nu știu ce pot să fac. De asta am venit aici, că nimeni nu mi-a spus: Oxi, tu ești tare!", a mai completat Oxi de la Chefi la Cuțite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
victor dorobantu, in rolul lui thing jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
virgil iantu jpg
george burcea in rolul lui lurch jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG