Oxi, concurenta lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, în lacrimi: "Nu mi-a venit să cred"

Ultima actualizare:

Oxi de la Chefi la cuțite a izbucnit în lacrimi în platoul emisiunii. A fost o seară cu emoții uriașe și răsturnări de situație în battle-ul 16! Culmea, chiar în ediția următoare după eliminarea Ștefaniei, cel mai priceput cofetar din platou, concurenții au primit ca temă "desertul" pentru proba individuală.

După duelul dintre echipe la Chefi la Cuțite, concurenții lui Sorin Bontea s-au salvat, iar la duelul individual au ajuns cei din echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Surpriza emisiunii a venit însă la final și a avut-o drept protagonistă pe Oxi, așa cum i se spune Roxanei Crudu, din echipa aurului roz.

Citește și: Pleacă Irina Fodor de la Antena 1? Ce face după ce i-a predat ștafeta Ginei Pistol

Oxi de la Chefi la Cuțite, în lacrimi

Atunci când au rămas în fața Ginei și a celor trei Chefi ultimii concurenți, s-a anunțat nota de 15 din ediția de aseară. Toți cei prezenți în platou erau convinși că aceasta îi aparține lui Adrian, cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Însă, surpriza totală a venit din partea lui Oxi de la Chefi la Cuțite.

Ea era convinsă că va lua o notă mică pentru că nu știe să gătească desert. Însă, mixul de gusturi dulce și sărat din farfuria ei a fost cel care i-a adus 15 puncte. Mai mult decât atât, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au felicitat-o și au lăudat-o pentru această performanță. Combinația de caramel, ciocolată, alune și cremă de frișcă s-a dovedit a fi cea câștigătoare pentru Oxi de la Chefi la Cuțite.

Iată și: Gina Pistol si Smiley s-au logodit? Iată cum s-a dat de gol blondina!

"Nu mi-a venit să cred. Jur! Nu mi-a venit să cred. Eu nu mănânc deserturi. Ca să înțelegeți de ce sunt așa, eu nu știu ce gust trebuie să aibă un desert pentru că eu nu îl mănânc. Lumea nu mă cunoaște pe mine, lumea nu știe cine sunt. Lumea zice că n-am nicio treabă. Zice de mine că sunt arogantă, că mint, că mă vait și că nu sunt sinceră, dar lumea nu știe ce e în sufletul meu, ce gândesc eu, ce am pățit eu, ce s-a întâmplat cu mine", a spus, printre lacrimi, Oxi de la Chefi la Cuțite.

Familia ei adoptivă nu a avut încredere în ea

Concurenta lui Florin Dumitrescu a mai dezvăluit că familia care a adoptat-o, după ce părinții biologici au abandonat-o într-o gară, nu a lăudat-o sau încurajat-o. Mai mult decât atât, ea a decis să vină la Chefi la Cuțite tocmai să vadă de ce anume este capabilă.

"Eu am o frică pentru că niciodată nu mi s-a confirmat: băi, Oxi, tu ești bună! Mama, toată adolescența mea, n-a avut încredere niciodată în mine, mi-a spus că eu o să ajung prost. N-a avut nimeni încredere în mine, nici măcar tata. Tata a fost bolnav, mama a trebuit să muncească pentru doi și eu n-am avut încredere de la nimeni.

Nu mai spuneți, fraților, că sunt arogantă. Eu nu știu cine sunt, eu nu știu ce pot să fac. De asta am venit aici, că nimeni nu mi-a spus: Oxi, tu ești tare!", a mai completat Oxi de la Chefi la Cuțite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net