Gabi de la Chefi la Cuțite, în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu familia lui: "Doar la spitale umblă"

Gabi de la Chefi la Cuțite pare unul dintre cei mai duri concurenți din acest sezon al emisiunii, dar acum telespectatorii au avut ocazia să îi vadă și latura sensibilă. Când vine vorba despre Gabriel Drăgușanu, concurentul din echipa lui Sorin Bontea, familia este extrem de importantă, iar în episodul 37 din sezonul 10 a dezvăluit prin ce probleme trec cei dragi.

Deși par amândoi niște duri în competiție, având și un fizic impunător, se pare că Manciu din echipa lui Florin Dumitrescu și Gabi, din echipa lui Sorin Bontea, ascund un suflet sensibil dincolo de aparențe. Rivalul său a dezvăluit despre Gabriel Drăgușanu de la Chefi la Cutite că acesta trece prin momente dificile din cauză că familia lui are niște probleme serioase.

Citește și: Salariul fabulos al lui chef Scărlătescu l-a lăsat fără cuvinte pe Speak. Cât câștiga renumitul bucătar în 1994

Gabi de la Chefi la Cuțite, în lacrimi!

În timp ce găteau în mare viteză, colegii l-au întrebat pe Gabriel Drăgușanu cum se simte. Concurentul din echipa lui Sorin Bontea a recunoscut atunci că nu are deloc o stare bună de spirit. Ulterior, Manciu a dezvăluit la testimoniale adevărata cauză: problemele prin care trece familia lui Gabi, în Germania.

"Gabi cred că are o cădere nervoasă... Nu, nu neapărat nervoasă, cred că îi este foarte dor de familie, știu că are niște probleme acasă și că soția lui se descurcă destul de greu cu copilașii. Pe cât e de mare, pe atât e de sensibil.

Poate să ducă anumite chestii, dar în momentul în care este vorba despre familie, deja lui i se taie picioarele și se înmoaie total", a povestit Manciu, despre situația lui Gabi de la Chefi la Cuțite.

Ce se întâmplă cu familia lui

La testimoniale, Gabriel Drăgușanu a izbucnit în plâns și a povestit prin ce calvar trec cei dragi.

"Nu mai spun de copii, mi-e dor de ei, nu mai pot, mor! Au un virus intestinal amândoi și a luat și soția mea de la ei și doar pe la spital umblă cu ei. Sunt singuri, n-au mașină, îți dai seama, trebuie să depindă de fiecare, să îi ia. Mamă, deci mor. Vreau să vină unde au rude ca să am și eu pe cineva să mă bazez, că acolo nu am pe nimeni. 

Mamă, tu îți dai seama ce înseamnă să câștig? Deci eu, într-o lună, mă întorc acasă. Vreau să învețe și copiii mei română, tocmai de aia eu vreau să câștig. Deci sunt axat să mă bat cu cel mai bun, cum ar fi Adrian sau Manciu", a povestit Gabi de la Chefi la Cuțite, printre lacrimi.

Vezi și: «Chefi la Cuțite», ultima apariție TV a lui Nosfe. Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Omagiu emoționant

Și-a mințit șeful ca să vină în România

Gabi de la Chefi la Cuțite și-a luat familia în Germania, sperând să aibă parte de un viitor mai bun. Și-a mințit șeful că este bolnav ca să vină în România și să participe la preselecțiile pentru emisiune. Într-o altă ediție, concurentul din echipa lui Sorin Bontea mărturisea că soția lui se descurcă foarte greu cu banii în timp ce el se află în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
gabriel apostol jpeg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Anca Dinicu  jpg
5 ionut si dragos dolanescu jpg jpeg
Finala 5 JPG