«Chefi la Cuțite», ultima apariție TV a lui Nosfe. Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Omagiu emoționant

Cu puțin timp înainte să moară, Nosfe a participat la show-ul Chefi la Cuțite, unde i-a impresionat atât pe cei trei bucătari, cât și pe Gina Pistol, prin caracterul lui deosebit. Luni 31 octombrie, Antena 1 a difuzat ediția la care a luat parte artistul și care a inclus și un omagiu emoționant în memoria sa. Sorin Bontea și Gina Pistol nu și-au putut controla lacrimile atunci când au vorbit despre întâlnirea cu regretatul Nosfe. 

«Chefi la Cuțite», ultima apariție TV a lui Nosfe. Gina Pistol a izbucnit în lacrimi
«Chefi la Cuțite», ultima apariție TV a lui Nosfe. Gina Pistol a izbucnit în lacrimi

Nosfe s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, la data de 16 octombrie, după ce tocmai susținuse un concert alături de trupa Șatra Benz. Moartea sa a lăsat urme adânci în sufletul celor care l-au cunoscut și care i-au apreciat din prima clipă personalitatea. Recent, fanii artistului au avut ocazia să vadă, în cadrul show-ului Chefi la Cuțite, ultima apariție televizată a artistului. 

Citește și: Nosfe, primele imagini oficiale de la înmormântare. Soția artistului a transmis un mesaj emoționant

Nosfe a participat la emisiunea Chefi la Cuțite alături de soția sa, Mădălina Crețan, în echipa lui Florin Dumitrescu.

Ediția a fost una specială și a inclus și un omagiu extrem de emoționant dedicat lui Nosfe din partea chefilor Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, precum și a gazdei show-ului, Gina Pistol. 

Sorin Bontea a vorbit cu lacrimi în ochi despre Nosfe și a mărturisit ce anume a simțit în momentul în care a auzit de moartea artistului. 

«Acum șase luni filmam emisiunea în care ni se alătura Nosfe, un tip foarte bun, foarte sociabil. Nu-mi vine să cred. Acum șase luni ne distram, râdeam, glumeam, rămân fără cuvinte și dintr-o dată auzi că nu mai este.», a spus acesta. 

Florin Dumitrescu: «Unul dintre cei mai cumsecade bărbați»

Florin Dumitrescu a declarat că a fost extrem de impresionat de caracterul lui Nosfe, pe care l-a descris drept un om foarte dedicat familie, însă ceea ce îl deosebea pe artist de restul vedetelor era bunul-simț. 

«Mi-e greu să vorbesc despre Nosfe și spun sincer mi-e greu pentru că Nosfe a făcut parte din echipa mea în sezonul 10, un om de un bun-simț ieșit din comun, rar întâlnit, Nosfe, soț, tată, artist, dincolo de aparențele de «bad boy», chestii de genul ăsta, care ajung să fie judecate de oamenii, care nu acceptă cultura urbană, dincolo de toate astea, Nosfe a fost unul dintre cei mai cumsecade bărbați pe care i-am cunoscut, bărbat în adevăratul sens al cuvântului.», a mărturisit chef Florin Dumitrescu despre Nosfe. 

Gina Pistol, mesaj emoționant pentru soția și fiica lui Nosfe

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când și-a amintit de Nosfe și a menționat cât de mult l-a apreciat pentru respectul pe care îl arăta celor din jur. 

«Nu pot spune că l-am cunoscut foarte bine, dar Nosfe a fost un băiat tare fain. Am apreciat la el faptul că vorbea frumos cu toată lumea. Avea un respect aparte, mă uitam la cât de mult bun simț are. Îmi pare rău de Mădălina și de fetița lor…», a spus Gina Pistol, luni seară, la Chefi la Cuțite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
baza inalt jpg
gunter jpg