Doliu în muzica românească! A murit Nosfe de la Șatra Benz

Ultima actualizare:

Nosfe, artistul pe numele său complet Darius Vlad Crețan, a încetat din viață la doar 37 de ani. Regretatul muzician făcea parte din trupa Șatra Benz.

A murit Nosfe de la Șatra Benz. Foto: Facebook Nosfe
A murit Nosfe de la Șatra Benz. Foto: Facebook Nosfe

Noaptea trecută a încetat din viață Nosfe de la Șatra Benz. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de colegii de trupă, duminică, 16 octombrie.

Citește și: A murit actorul Doru Ana! Reacțiile cunoscuților la aflarea teribilei vești

 „Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.Fratele nostru Nosfe a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. 

Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au scris cei de la Șatra Benz pe pagina de Facebook.  

Vezi și: A murit soprana Mariana Nicolesco, vocea de aur a operei românești

A murit Nosfe de la Șatra Benz. Avea doar 37 de ani

Născut pe 24 martie 1985, la Galaţi, Nosfe avea o diplomă de liceu cu specializare în Grafică pentru Publicitate. Atras de muzică, Darius Vlad Crețan s-a hotărât să urmeze un alt drum în anul 2002, când a intrat a intrat în această industrie.

De-a lungul anilor, cunusocutul rapper a colaborat nume importante din muzica româneacă, precum Mandinga, Alexandra Stan, Jean Gavril și Andrei Bănuță.

Foarte interesant: Apariţie neaşteptată la lansarea noului videoclip al lui Ruby

Ulterior, rapperul a ieșit din scenă pentru o perioadă. A revenit apoi în forță ca membru al formație Șatra Benz, o trupă foarte populară și apreciată în țara noastră. 

De asemenea, Nosfe a colaborat cu Ruby, melodia „Condimente”, care a fost lansată acum 6 ani, strângând peste 80 de milioane de vizualizări pe platforma youtube.

Vezi și: Cum arată mormântul lui Alexandru Arșinel, la 7 zile de la înmormântare

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
joe pesci jpg
banner roxana vancea png
kate middleton (8) jpg
banner ioana tufaru png
banner dorian popa png