Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce au descoperit medicii legiști în urma decesului marelui actor

#Alexandru Arșinel

Știrile din ultimii ani despre Alexandru Arșinel au relatat, în caea mai mare parte, problemele de sănătate ale maestrului.

Alexandru Arșinel suferea de mai multe probleme cronice

Chinuit de mai multe afecțiuni cronice, cu o sănătate șubredă după transplantul de rinichi la care a fost supus în urmă cu mai mulți ani, maestrul a contactat și Covid 19, delarând la momentul respectiv că a scăpat în viață, datorită vaccinului. 

Citește și: Scandalurile în care a fost implicat Alexandru Arșinel. Cu cine s-a certat, cu cine s-a dușmănit

Maestrul ne-a părăsit, pe 29 septembrie, la 83 de ani, fiind internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului e Urgență Florească, din București. Cu siguranță, vârsta înaintată și-a spus cuvântul. Regretatul actor fusese internat de familie la un centru de îngrijire a vârstnicilor, însă, copiii acestuia au fost îngroziți de faptul că tatăl lor fusese neglijat.

De la acel centru, Alexandru Arșinel a ajuns direct la spital, fiind în pericol de moarte. Pe certificatul de deces al actorului, medicii legiști ar fi trecut stop cardio-respirator, provocat de insuficiența cardiacă și respiratorie, scrie Fanatik.ro.

Nu rata nici: Momente unice cu Arșinel și Stela Popescu pe scenă. Cum s-au cunoscut și cum se înțelegeau în realitate?

Cauza morții lui Alexandru Arșinel

Actorul era intubat, iar faptul că inima și plămânii nu i-au mai funcționat ar putea fi rezultatul unui cumul de factori, Alexandru Arșinel suferind de mai multe boli cronice. În 2013, maestrul a fost supus unui transplant de rinichi, fiind nevoit să urmeze un tratament până la finalul vieții. Diabetul i-a pus, de asemenea probleme, actorul ajungângând din nou pe masa de operație pentru o intervenție chirurgicală pe cord.

Acesta nu se mai putea deplasa, fiind imobilizat într-un scaun rulant. Complicațiile apărute în urma Covid 19 i-au afectat, probabil, și plămânii, Alexandru Arșinel având dificultăți de respirație și vorbire, după cum se poate observa în ultimele interviuri sau apariții.

Vezi și: Alexandru Arșinel, în urmă cu aproape un an: „Mi-ar fi plăcut să las urme pozitive pentru România”

Conform sursei citate, maestrul ar fi fost intubat și ventilat, iar medicii de la Floreasca s-au mobilizat pentru a-l resuscita, fără rezultate, timp de zeci de minute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg