Cum arată mormântul lui Alexandru Arșinel, la 7 zile de la înmormântare

#Alexandru Arșinel
Ultima actualizare:

Regretatul actor Alexandru Arșinel a plecat dintre noi la vârsta de 83 de ani. Maestrul a murit joia trecută, la Spitalul Universitar de Urgență București, în urma unor probleme de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă.

Mormântul este acoperit de un „munte” de flori și coroane

Înmormântarea a avut loc pe 2 octombrie, duminica trecută, în prezența unei mulțimi de oameni, familie, prieteni, apropiați, artiști și actori care l-au iubit și apreciat pe Alexandru Arșinel.

Vezi și: Elogiu halucinant adus lui Alexandru Arșinel, de cioclii responsabili de funeraliile actorului

Fotoreporterii Click! a trecut pe la mormântul binecunoscutului actor, aflat la Cimitirul Bellu din București, pe Aleea Scriitorilor. Acesta era plin de coroanele de flori și de buchetele de flori pe care cei dragi le-au adus la capelă și înmormântare, foarte curat și „vegheat” de mai multe candele aprinse. Pe o partea a cavoului tronau două mari coroane, una din partea bunului prieten al regretatului actor, Viorel Păunescu, iar alta pe care scria: „Ordinul Militar al României”, cu mesajul “Domnule C-Dor, Avem Onoarea!”, pentru că Alexandru Arșinel a fost înmormântat cu onoruri militare, după o carieră de 60 de ani.

Arșinel și-a pregătit locul de veci în cel mai mare detaliu încă din timpul vieții sale. Pe cruce scrie numele vedetei, Arșinel Alexandru-Ioan, anul nașterii, 1939, și anul în care partenerul de scenă al Stelei Popescu ne-a părăsit, 2022.

Citește și: Imagini amuzante cu Alexandru Arșinel, în vara anului 2021! Maestrul, încurcat de tehnologie

Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, declara Alexandru Arșinel, în 2013. Mormântul maestrului Arșinel nu este pe Alee artiștilor, ci în plan opus, pe diagonală față de binecunoscutul sector din Bellu, destul de aproape de Aleea scriitorilor, unde sunt înmormântați Mihai Eminescu, Ion Luca Caragiale, Nicolae Labiș, Liviu Rebreanu sau Adrian Păunescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
portofel cu bani pixabay jpg
architecture 2609391 1280 jpg
statui insula pastelui shutterstock 171875450 jpg
legs 1867769 1280 jpg
Raceala la pisici pisica cu labuta pe fata 768x512 webp
pyramids 2159286 1280 jpg
urs oreo furat dulciuri jpg
aeronava animawings jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net