Cum arată mormântul lui Alexandru Arșinel, la 7 zile de la înmormântare

#Alexandru Arșinel
Ultima actualizare:

Regretatul actor Alexandru Arșinel a plecat dintre noi la vârsta de 83 de ani. Maestrul a murit joia trecută, la Spitalul Universitar de Urgență București, în urma unor probleme de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă.

Mormântul este acoperit de un „munte” de flori și coroane

Înmormântarea a avut loc pe 2 octombrie, duminica trecută, în prezența unei mulțimi de oameni, familie, prieteni, apropiați, artiști și actori care l-au iubit și apreciat pe Alexandru Arșinel.

Vezi și: Elogiu halucinant adus lui Alexandru Arșinel, de cioclii responsabili de funeraliile actorului

Fotoreporterii Click! a trecut pe la mormântul binecunoscutului actor, aflat la Cimitirul Bellu din București, pe Aleea Scriitorilor. Acesta era plin de coroanele de flori și de buchetele de flori pe care cei dragi le-au adus la capelă și înmormântare, foarte curat și „vegheat” de mai multe candele aprinse. Pe o partea a cavoului tronau două mari coroane, una din partea bunului prieten al regretatului actor, Viorel Păunescu, iar alta pe care scria: „Ordinul Militar al României”, cu mesajul “Domnule C-Dor, Avem Onoarea!”, pentru că Alexandru Arșinel a fost înmormântat cu onoruri militare, după o carieră de 60 de ani.

Arșinel și-a pregătit locul de veci în cel mai mare detaliu încă din timpul vieții sale. Pe cruce scrie numele vedetei, Arșinel Alexandru-Ioan, anul nașterii, 1939, și anul în care partenerul de scenă al Stelei Popescu ne-a părăsit, 2022.

Citește și: Imagini amuzante cu Alexandru Arșinel, în vara anului 2021! Maestrul, încurcat de tehnologie

Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, declara Alexandru Arșinel, în 2013. Mormântul maestrului Arșinel nu este pe Alee artiștilor, ci în plan opus, pe diagonală față de binecunoscutul sector din Bellu, destul de aproape de Aleea scriitorilor, unde sunt înmormântați Mihai Eminescu, Ion Luca Caragiale, Nicolae Labiș, Liviu Rebreanu sau Adrian Păunescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net