Imagini amuzante cu Alexandru Arșinel, în vara anului 2021! Maestrul, încurcat de tehnologie

#Alexandru Arșinel

În vara anului 2021, în perioada când Alexandru Arșinel și soția acestuia, Marilena, se recuperau după infecția cu SARS-Covid-19, maestrul a fost protagonistul unui episod ușor amuzant.

Clip live, pe Facebook, de 19 secunde

Tehnica modernă i-a dat bătăi de cap regretatului actor, decedat pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. În urmă cu mai bine de un an, pe 28 august 2021, la fix opt ani de la transplantul de rinichi, din 2013, Alexandru Arșinel a intrat în direct, pe pagina personală de Facebook.

Nefiind familiarizat cu opțiunile platformei de socializare, actorul s-a conectat cu camera video frontală a telefonului mobil, oglindit în lentilele ochelarilor. Nedumerit, acesta s-a uitat în jur, pentru a cere ajutor, însă a revenit la butonarea mobilului, cu aceeași mimică haioasă.

Citește și: Momente unice cu Arșinel și Stela Popescu pe scenă. Cum s-au cunoscut și cum se înțelegeau în realitate?

Clipul durează 19 secunde, iar maestrul nu scoate o vorbă. Ce o fi vrut să facă, de fapt? Să sune pe cineva prin apel video să posteze pe Fabook? Nu vom afla vreodată. Cert este că platforma a memorat materialul filmat și a stocat momentul inedit pe profilul acestuia.

În acea perioadă, actorul și soția sa continuau să fie izolați, tocmai pentru a-și proteja sănătatea.În primăvara anului 2020, Alexandru Arșinel povestea, într-un interviu exclusiv acordat Click!, cum s-a descurcat, împreună cu soția sa, în perioada carantinei.

Vezi și: Alexandru Arșinel, bolnav de diabet: "Primim cumpărăturile la ușă, la noi în casă nu intră nimeni"

În perioada asta îmi lipseşte scena, îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ţi se întâmplă să mai repeţi un text, să îţi vină în minte replici. Există iubire în orice formă, ataşament şi sentimente, şi nu ai cum să te detaşezi de pasiunile cu care ai crescut.

Cu nepoţeii cum ţineţi legătura? Cred că vă e dor de ei.Pe nepoţei nu i-am mai văzut de câteva săptămâni. Ei stau acasă şi îşi fac temele pe calculator, sunt foarte inteligenţi. Noroc cu tehnologia, că îi văd acolo pe telefon. Îmi lipsesc, ca oricărui bunic. Abia aştept să îi îmbrăţişez”, povestea Alexandru Arșinel pentru Click.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net