Imagini amuzante cu Alexandru Arșinel, în vara anului 2021! Maestrul, încurcat de tehnologie

#Alexandru Arșinel

În vara anului 2021, în perioada când Alexandru Arșinel și soția acestuia, Marilena, se recuperau după infecția cu SARS-Covid-19, maestrul a fost protagonistul unui episod ușor amuzant.

Clip live, pe Facebook, de 19 secunde

Tehnica modernă i-a dat bătăi de cap regretatului actor, decedat pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. În urmă cu mai bine de un an, pe 28 august 2021, la fix opt ani de la transplantul de rinichi, din 2013, Alexandru Arșinel a intrat în direct, pe pagina personală de Facebook.

Nefiind familiarizat cu opțiunile platformei de socializare, actorul s-a conectat cu camera video frontală a telefonului mobil, oglindit în lentilele ochelarilor. Nedumerit, acesta s-a uitat în jur, pentru a cere ajutor, însă a revenit la butonarea mobilului, cu aceeași mimică haioasă.

Citește și: Momente unice cu Arșinel și Stela Popescu pe scenă. Cum s-au cunoscut și cum se înțelegeau în realitate?

Clipul durează 19 secunde, iar maestrul nu scoate o vorbă. Ce o fi vrut să facă, de fapt? Să sune pe cineva prin apel video să posteze pe Fabook? Nu vom afla vreodată. Cert este că platforma a memorat materialul filmat și a stocat momentul inedit pe profilul acestuia.

În acea perioadă, actorul și soția sa continuau să fie izolați, tocmai pentru a-și proteja sănătatea.În primăvara anului 2020, Alexandru Arșinel povestea, într-un interviu exclusiv acordat Click!, cum s-a descurcat, împreună cu soția sa, în perioada carantinei.

Vezi și: Alexandru Arșinel, bolnav de diabet: "Primim cumpărăturile la ușă, la noi în casă nu intră nimeni"

În perioada asta îmi lipseşte scena, îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ţi se întâmplă să mai repeţi un text, să îţi vină în minte replici. Există iubire în orice formă, ataşament şi sentimente, şi nu ai cum să te detaşezi de pasiunile cu care ai crescut.

Cu nepoţeii cum ţineţi legătura? Cred că vă e dor de ei.Pe nepoţei nu i-am mai văzut de câteva săptămâni. Ei stau acasă şi îşi fac temele pe calculator, sunt foarte inteligenţi. Noroc cu tehnologia, că îi văd acolo pe telefon. Îmi lipsesc, ca oricărui bunic. Abia aştept să îi îmbrăţişez”, povestea Alexandru Arșinel pentru Click.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg