Cine moștenește averea lui Alexandru Arsinel? Cât de mare e avuția fostului actor

#Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel ne-a părăsit, în urmă cu câteva zile, pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, în urma unor probleme medicale care s-au agravat într-un mod galopant.

Alexandru și Marilena Arșinel au doi copii

Maestrul Arșinel a lăsat în urmă o moștenire artistică indiscutabilă, după mii de prestații, de-a lungul mai multor decenii. A încântat multe generații cu muzica și comedia sa, dar a fost atent când a venit vorba despre agoniseala sa.

Citește și: Suferință copleșitoare! Iată cum a venit Marilena, soția lui Arșinel, la priveghi. Mesajul emoționant

Dacă publicul se bucură de o moștenire neprețuită, urmașii săi, cei doi copii, Bogdan, 52 de ani, și Cristian, 49 de ani, vor primi o avuție consistentă. Cei doi o au în grijă pe mama lor, Marilena Arșinel, imobilizată într-un scaun rulant, în urma unui accident halucinant, petrecut în urmă cu câțiva ani.

Cine moștenește averea lui Alexandru Arsinel? Băieții lui Alexandru Arșinel sunt antreprenori

Soția maestrului era cu una dintre nepoatele sale când s-a dezechilibrat și a căzut, în urma loviturii având leziuni grave, care i-au cauzat pareza. A fost un eveniment care i-a marcat pe membrii familiei Arșinel, mai ales că în aceeași perioadă începuse să se deprecieze și sănătatea marelui artist.

Ambii fii ai maestrului Arșinel sunt antreprenori. Bogdan se ocupă de afaceri în domeniul imobiliar, iar Cristian este pasionat de agricultură. Ei vor moșteni proprietățile și sumele din conturile regretatului actor de comedie.

Nu rata nici: Momente unice cu Arșinel și Stela Popescu pe scenă. Cum s-au cunoscut și cum se înțelegeau în realitate?

În calitate de director adjunct al Teatruluid e Revista „Constantin Tănase”, din București, Alexandru Arșinel își depunea declarația de avere și interese. Ultimul document oficial datează din 2020. Astfel, ne putem face o părere despre avuția strânsă de acesta.

Din ultimul document oficial reiese faptul că Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă). Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

Vezi și: Cum a ajuns actor Alexandru Arșinel? A avut o poveste impresionantă de viață

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg