Suferință copleșitoare! Iată cum a venit Marilena, soția lui Arșinel, la priveghi. Mesajul emoționant

#Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, în urma mai multor probleme de sănătate. Trupul său a fost depus ieri, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, iar cel mai emoționant moment a fost atunci când soția actorului, Marilena, a venit în scaun cu rotile, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Suferință copleșitoare! Iată cum a venit Marilena, soția lui Arșinel, la priveghi
Suferință copleșitoare! Iată cum a venit Marilena, soția lui Arșinel, la priveghi

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a venit ieri la căpătâiul actorului, pentru a-și lua adio de la soțul ei, cel care i-a fost alături 54 de ani. Soția lui Arșinel s-a deplasat în scaun cu rotile până la Teatru de Revistă Constantin Tănase, ajutată de unul dintre fii săi, copleșită de suferința pierderii celui care i-a alinat durerea și pe care l-a iubit necondiționat.

Citește și: Trupul lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tanase"

Marilena a rămas paralizată în 2016, după ce și-a prins tocul de la pantof într-o scară, iar din acel moment tristețea i s-a așternut pe chip, tristețe care l-a afectat extraordinar de mult și pe Alexandru Arșinel în timpul vieții. 

Nu rata nici: Priveghiul maestrului Alexandru Arșinel începe astăzi, la Teatrul Constantin Tănase, din București

Moartea actorului a aruncat un văl greu de suferință asupra Marilenei care, imobilizată în scaun cu rotile, s-a prezentat, la priveghiul soțului ei, Alexandru Arșinel. Aceasta i-a adus un ultim omagiu, o coroană de flori din orhidee imperială albă, iar pe panglica funerară stătea scris mesajul: « „Te voi iubi mereu! Soția Marilena”, notează Libertatea.ro

Vezi și: CTP, mesaj plin de venin la adresa lui Arșinel. „Atârnat de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile”

Alexandru Arșinel și Marilena s-au îndrăgostit la prima vedere

Povestea de dragoste dintre Alexandru Arșinel și Marilena a început în 1968, la ștrandul Tineretului, unde privirile lor s-au întâlnit pentru prima dată și au știut imediat că sunt sortiți unul altuia. Arșinel și Marilena au devenit soț și soție doi ani mai târziu, iar din iubirea lor s-au născut doi fii. În 2016, un accident stupid avea să le umbrească fericirea, căci Marilena a rămas paralizată, fapt care l-a îndurerat teribil pe actor.

Alexandru Arșinel va fi îngropat duminică, la cimitirul Bellu

Alexandru Arșinel va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, acesta rezervându-și loc de veci încă din timpul vieții. 

„Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, declara actorul în urmă cu mai mulți ani. 

Alexandru Arșinel a suferit de mai multe probleme de sănătate. În 2017 a trecut printr-un transplant renal, iar ulterior a suferit o operație pe cord deschis în urma căreia i-a fost instalat un stent. Maestrul a contactat Covid în 2021, însă din fericire s-a recuperat, iar una dintre marile sale dorințe era să revină pe scenă. Din păcate, la începutul lui 2022, Alexandru Arșinel a leșinat pe scena Teatrului de Revistă, chiar în timpul repetițiilor și a fost transportat la spital. 

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
image png
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
ID57116 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg