Trupul lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tanase"

#Alexandru Arșinel
Ultima actualizare:

Trupul lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase” din București, cu o întârziere de aproximativ două ore față de ora pe care o anunțase familia regretatului actor. 

Siciriul cu trupul neînsuflețit al marelui actor a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase” din București. Aici, cei care l-au îndrăgit pe actor pot sosi să își ia adio, înainte ca acesta să fie îngropat la cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde artistul își cumpărase în urmă cu multă vreme un loc de veci.

Trupul lui Alexandru Arșinel va rămâne la teatru până sâmbătă, 1 octombrie, când va fi dus la capela cimitirului Bellu, din Capitală. 

Citește și: Cinci detalii mai puțin cunoscute despre Alexandru Arșinel 

Alexandru Arșinel a fost ani de zile director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase", apoi Vasile Muraru a preluat această funcție, în anul 2022. 

De altfel, Vasile Muraru a fost persoana cu care Arșinel a discutat cu puțină vreme înainte de a fi internat la azil de către fii săi, în vara anului 2022. 

Cel cu care Arșinel a vorbit ultima dată, înainte de ar fi internat, ar fi fost Vasile Muraru, Directorul general al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase". Vasile Muraru nu a dorit să comenteze destăinuirile pe care i le-a făcut Arșinel, însă a menționat că acesta ducea dorul teatrului și publicului.

Vezi și: Cum a ajuns actor Alexandru Arșinel? 

În anul 2022, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a degradat într-un ritm accelerat. Maestrul avea să mai primească o ultimă „lovitură”. Odată ieșit la pensie, primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, nu i-a mai prelungit contractul cu Teatrul „Constantin Tănase", unde a jucat peste 60 de ani și a deținut funcția de director.

Alexandru Arșinel va fi îngropat la cimitirul Bellu din Capitală 

Alexandru Arșinel s-a asigurat că la momentul decesului, tot ce le rămâne urmașilor de făcut sunt organizarea funeraliilor și gravarea anului decesului, pe monument. Locul de veci este amplasat în zona sudică a cimitirului Bellu din București, pe o alee principală de lângă capelă, iar pe monument este trecut și numele și anul nașterii soției regretatului artist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Știre în curs de actualizare 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net