Trupul lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tanase"

#Alexandru Arșinel

Trupul lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase” din București, cu o întârziere de aproximativ două ore față de ora pe care o anunțase familia regretatului actor. 

Siciriul cu trupul neînsuflețit al marelui actor a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase” din București. Aici, cei care l-au îndrăgit pe actor pot sosi să își ia adio, înainte ca acesta să fie îngropat la cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde artistul își cumpărase în urmă cu multă vreme un loc de veci.

Trupul lui Alexandru Arșinel va rămâne la teatru până sâmbătă, 1 octombrie, când va fi dus la capela cimitirului Bellu, din Capitală. 

Citește și: Cinci detalii mai puțin cunoscute despre Alexandru Arșinel 

Alexandru Arșinel a fost ani de zile director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase", apoi Vasile Muraru a preluat această funcție, în anul 2022. 

De altfel, Vasile Muraru a fost persoana cu care Arșinel a discutat cu puțină vreme înainte de a fi internat la azil de către fii săi, în vara anului 2022. 

Cel cu care Arșinel a vorbit ultima dată, înainte de ar fi internat, ar fi fost Vasile Muraru, Directorul general al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase". Vasile Muraru nu a dorit să comenteze destăinuirile pe care i le-a făcut Arșinel, însă a menționat că acesta ducea dorul teatrului și publicului.

Vezi și: Cum a ajuns actor Alexandru Arșinel? 

În anul 2022, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a degradat într-un ritm accelerat. Maestrul avea să mai primească o ultimă „lovitură”. Odată ieșit la pensie, primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, nu i-a mai prelungit contractul cu Teatrul „Constantin Tănase", unde a jucat peste 60 de ani și a deținut funcția de director.

Alexandru Arșinel va fi îngropat la cimitirul Bellu din Capitală 

Alexandru Arșinel s-a asigurat că la momentul decesului, tot ce le rămâne urmașilor de făcut sunt organizarea funeraliilor și gravarea anului decesului, pe monument. Locul de veci este amplasat în zona sudică a cimitirului Bellu din București, pe o alee principală de lângă capelă, iar pe monument este trecut și numele și anul nașterii soției regretatului artist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Știre în curs de actualizare 

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg