CTP, mesaj plin de venin la adresa lui Arșinel. „Atârnat de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile”

#Alexandru Arșinel

CTP l-a criticat dur pe Alexandru Arșinel. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris un mesaj acid pe rețelele sociale, după moartea marelui actor.

CTP, mesaj plin de venin la adresa lui Arșinel
CTP, mesaj plin de venin la adresa lui Arșinel

CTP, reacție dură după moartea lui Alexandru Arșinel

Cunoscutul gazetar a făcut acuzații grave la adresa actorului, despre care a spus că s-a ținut în carieră de fusta Stelei Popescu.

Citește și: Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel. Îți dau lacrimile de emoții!

În plus, CTP a scris că Alexandru Arșinel „s-a legat cu lanțuri” de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care avea de gând „să putrezească”.

Vezi și: Când va fi înmormântat Alexandru Arșinel. Familia actorului a făcut

Faimosul jurnalist și-a început mesajul făcând referire la Sorin Cîmpeanu, care a demisionat din fruntea Ministerului Educație în aceeași cu decesul lui Arșinel.

Mesajul dur al lui CTP! „Arșinel a fost demisionat din viață”

„Ministrul S. Cîmpeanu a fost demisionat din funcție. Maestrul, ba chiar marele maestru, Al. Arșinel a fost demisionat din viață, după ce s-a legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească.

În cazul Cîmpeanu, enunțam un principiu al imposturii. Iată încă unul, inspirat de acest Arșinel: impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna. Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene.

În rolul de mort înregistrează așa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi”, a scris CTP pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Momente unice cu Arșinel și Stela Popescu pe scenă. Cum s-au cunoscut și

Arșinel, criticat și de Călin Geambașu

Alexandru Arșinel a fost criticat și de Călin Geambașu. Cântărețul și compozitorul a scris un mesaj în care își arată nemulțumirea de faptul că actorul s-a luptat la vârsta de 83 de ani să-și păstreze funcția de director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase

„S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în “victima sistemului” la peste 80 de ani… Bătrânețea lui trebuia să fi fost o frumoasă aducere aminte a întregii sale vieți plină de realizări, povestind nostalgic și voios alături de copii și de nepoți. Chiar fabulând sau exagerând. Ar fi fost permis din partea unui actor renumit ca el. I-ar fi făcut bine.

Nicidecum o luptă cu Primăria...Alexandru Arșinel ne va rămâne tuturor în amintire prin multele roluri haioase pe care le-a interpretat și cu care ne-a amuzat plăcut. Îi mulțumim! Drum lin!”,  a scris Călin Geambașu pe facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre