Drama soției lui Alexandru Arșinel, Marilena. Erau căsătoriți de 54 de ani

#Alexandru Arșinel

Din anul 2013, viața familiei lui Alexandru Arșinel a fost marcată de drame consecutive.

Problemele grave ale familiei Arșinel au început în 2013

În 2013, Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi, în urma intervenției fiind atacat din toate direcțiile, acuzat că ar fi fost favorizat. În 2016 a fost supus unei noi intervanții chirurgicale, la coloana vertebrală. Alături i-a fost, de fiecare dată, iubita soție Marilena.

Citește și: Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu, dar nu pe Aleea artiștilor. Când și-a aranajt locul de veci

Cei doi s-au cunoscut la ștrand, în 1968, în același an, căsătorindu-se. „Am văzut la ștrand o fată care mă hipnotiza”, declara, la un moment dat, regretatul Alexandru Arșinel.

Tot în 2016, o nouă tragedie avea să tulbure viața familie marelui actor. Marilena era împreună cu nepoata ei, a alunecat și s-a lovit atât e rău încât a ajuns să nu se mai poată mișca decât în cadru.

Vezi și: Alexandru Arșinel, în urmă cu aproape un an: „Mi-ar fi plăcut să las urme pozitive pentru România”

Alexandru Arșinel povestea, într-un interviu acordat TVR, în 2021, că soția sa este aproape paralizată și rememora anii buni, în care îl însoțea în turnee, alături de Stela Popescu și de soțul acesteia, Puiu Maximilian.

Starea de sănătate a Marilenei s-a înrăutățit și soția actorului ar fi ajuns chiar imobilizată la pat, mai ales că, în 2021, ambii soți au contactat Covid.

Au scăpat de boală, însă problemele de sănătate s-au accentuat, în cazul lui Alexandru Arșinel. Joi, 29 septembrie, maestrul s-a stins, la Spitalul Universitar, din București. Alexandru Arșinel și Marilena nu sărbătoreau data nunții, ci ziua în care s-au cunoscut. Cei doi soți au doi fii, Bogdan și Cristian.

Nu rata nici: Cum a ajuns actor Alexandru Arșinel? A avut o poveste impresionantă de viață

Ambii sunt antreprenori. Bogdan se ocupă de afaceri în domeniul construcțiilor, iar Cristian este pasionat de agricultură.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub paula seling png
cub rebeca onoriu png
cub bianca dragusanu png
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg