Mesajul macabru al firmei de pompe funebre care s-a ocupat de înmormântarea lui Arșinel:„Te așteptăm”

#Alexandru Arșinel
Ultima actualizare:

Maestrul Alexandru Arșinel a fost pomenit de angajații firmei de pompe funebre, responsabili de funeraliile marelui artist. Practic, de cioclii angajați pentru înmormântare.

Firma de pompe funebre a dorit să capitalizeze momentul, cu un umor neinspirat

Aceștia, reprezentanți ai unei case funerare din București, au publicat pe pagina de Facebook a firmei o fotografie cu dricul utilizat, tras în fața Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, din Capitală, unde avusese loc priveghiul artistului.

Postarea cioclilor s-a viralizat, pagina de Facebook a firmei fiind asaltată de diverse comentarii
Postarea cioclilor s-a viralizat, pagina de Facebook a firmei fiind asaltată de diverse comentarii

Textul publicat de cioclii a stârnit un val de indignare și, totodată, de amuzament, întrucât e greu de decis dacă respectivii au vrut să testeze umorul, pentru a cinsti munca maestrului comediei, Alexandru Arșinel, și în același timp să capitalizeze momentul.

Vezi și: Cristian, declarații tulburătoare după înmormântarea lui Alexandru Arșinel: „Mama este distrusă, în șoc”

Redăm mesajul halucinant: „Dacă marele actor Alexandru Arșinel a avut încredere în noi, poți să o faci și tu. Te așteptăm! Echipa ... Funerals are marea onoare sa îi organizeze funeraliile marelui actor de comedie, Alexandru Arșinel. Odihnește-te în pace, maestre!

Evident, postarea s-a viralizat, iar comentariile nu au întârziat să apară. „Nu stiu ce mă amuză mai tare, faptul că am ajuns să văd postarea asta ca reclamă sau faptul că Arșinel a avut încredere în voi. V-a lăsat și recenzie?”, a întreabt cineva. Răspunsul cioclilor? „Post mortem a lăsat recenzie”, au scris ei.

Citește și: Imagini amuzante cu Alexandru Arșinel, în vara anului 2021! Maestrul, încurcat de tehnologie

De asemenea, un comentator a dorit să știe cât sunt dispuși să îl aștepte cioclii. „Avem răbdarea din lumea”, a venit, în scurt timp, răspunsul.

De altfel, firma de pompe funebre este cunoscută în București, pentru abordările ieșite din tipare. În vară, ei au cumpărat spații publicitare, pe diverse panouri, unde eu afișat textul :„Inflația prea mare? Tot la 2 metri sub pământ ținem prețurile!”.

De asemenea, chiar și numele firmei, inspirat de Sfântul Patrick, pare să fie o alegere glumeață. Apostolul Irlandei este cinstit prin sărbători fastuase, unde irlandezii beau și se distrează intens.

Nu rata nici: Momente unice cu Arșinel și Stela Popescu pe scenă. Cum s-au cunoscut și cum se înțelegeau în realitate?

Chiar dacă întreaga atitudine a cioclilor responsabili de funeraliile actorului Alexandru Arșinel se dorește a fi una senină, în fața inevitabilului moment, nu toți gustă umorul negru, ținând cont de context. Memebrii familiilor „clienților” conduși pe ultimul drum, mai cu seamă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net