Cristian, declarații tulburătoare după înmormântarea lui Alexandru Arșinel: „Mama este distrusă, în șoc”

#Alexandru Arșinel

Moartea lui Alexandru Arșinel, la vârsta de 83 de ani, a lăsat în urmă o soție și doi băieți care l-au iubit ca pe ochii din cap. De altfel, marele actor este regretat de marele public, oamenii care l-au apreciat pentru aparițiile sale. Cristian, unul dintre băieții regretatului actor, a dezvăluit, în exclusivitate, că mama sa și restul familiei trec prin momente grele, greu de înțeles.

Alexandru Arșinel, dus pe ultimul drum de sute de oameni. Familia nu-și revine din șoc!

Sute de persoane l-au condus pe pe ultimul drum pe Alexandru Arșinel! Asta după ce la finalul săptămânii trecute, actorul și-a luat adio pentru totdeauna de la viață! Problemele de sănătate au reușit să îl răpună definitiv pe maestru!

A luptat până în ultima clipă pentru a trăi, dar, din păcate, organismul a cedat în urma unui stop cardio-respirator. Soția marelui artist, Marilena, care se confruntă și ea cu grave probleme de sănătate încă din 2016, în urma unui grav accident, suferă enorm după dispariția partenerului său de viață, cu care a fost împreună la bine și la greu, mai bine de cinci decenii! Contactat de Click!, Cristian, unul dintre copiii regretatului Alexandru Arșinel, a dezvăluit în exclusivitate prin ce momente dificile trece familia sa.

Încercăm să ne revenim. Mama este distrusă de durere, șocată de moartea tatălui nostru. O să merg în fiecare zi la ea, să am grijă de dânsa.”, a declarat Cristian Arșinel, pentru Click!.

Vezi si: Ioana Ginghină, îndurerată după dispariția lui Arșinel: „Sunt sigură că o să fie într-o lume mai bună”

În galeria foto de mai jos puteți urmări imagini de la înmormântarea lui Alexandru Arșinel, care a avut loc duminică, 2 octombrie. Maestrul a încetat din viață pe 29 septembrie!

Marinela Arșinel are nevoie de ajutor, iar asta pentru că deplasează doar cu un cărucior cu rotile. „Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, spunea, în spațiul public, în urmă cu câțiva ani, Alexandru Arșinel.

Citeste si: Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre Arșinel: „Avea mașinuță de scos sâmburii

Emoționant! Alexandru Arșinel a fost înmormântat. Soția maestrului, măcinată de suferință

Arșinel, un artist complex

Alexandru Arșinel a iubit scena! Așa că timp de mai bine de șase decenii s-a dedicat publicului în totalitate. Ani la rând a adus zâmbetul pe buzele tuturor împreună cu Stela Popescu, datorită rolurilor pe care le aveau. Dar timpul iată că nu iartă pe nimeni!

Actorul, în ultima perioadă din viața sa, s-a confruntat cu o serie de probleme destul de grave de sănătate! Astfel că, în vara acestui an, a fost internat, într-un centru specializat de îngrijiri palliative, după care a ajuns să fie internat de urgență la Spitalul Universitar din București la Secția de Terapie Intensivă. Ba mai mult, problemele cardiace din ultima perioadă se pare că au reușit să îi pună capac maestrului Arșinel.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub theo rose anghel damian png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre