Ioana Ginghină, îndurerată după dispariția lui Arșinel: „Sunt sigură că o să fie într-o lume mai bună”

Ultima actualizare:

Decesul marelui Alexandru Arșinel a lăsat în urmă multe regrete, dar și amintiri frumoase! Ioana Ginghină, una dintre actrițele celebre din telenovelele românești, a avut numai cuvinte de laudă la adresa marelui actor.

Alexandru Arșinel și-a luat rămas bun pentru totdeauna, joi seară, de la scena treatrului românesc, dar și de la viață! Celebrul actor, cu o carieră de peste 60 de ani în acest domeniu, a fost răpus de problemele de sănătate și, din păcate, la vârsta de 83 de ani nu a mai rezistat în fața lor. 

Ioana Ginghină regretă dispariția marelui actor al teatrului românesc și speră că este într-un loc mai bun.

Îmi pare rău de câte ori aud despre actorii cu care am crescut și care ei mi-au insuflat mie dorința de a deveni actriță. De câte ori aud că dispare unul câte unul mă întristează, deși cu domnul Arșinel nu am lucrat niciodată, am lucrat cu Stela Popescu, dar cu domnul Arșinel nu m-am întâlnit niciodată pe platourile de filmare.

Sunt sigură că o să fie într-o lume mai bună și că se întâlnesc acolo toți chiar și cu Stela Popescu. El ne-a adus foarte multă bucurie și zâmbete pe buze, așa că nici nu cred că și-ar dori ca acest ultim spectacol să fie cu tristețe. Eu m-aș gândi doar la lucrurile frumoase și toate zâmbetele pe care le-a adus la toate Revelioanele”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Click!.

Ioana Ginghină: „Nouă ni se pare că o să trăim veșnic!”

Vezi si: CTP, mesaj plin de venin la adresa lui Arșinel. „Atârnat de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile”

Actrița a dorit să mai sublinieze un aspect important despre viață, anume că nu-i veșnică, deși tuturor ni se pare că o să trăim mult. Mai mult decât ne este dat!

„Eu sunt la fel printre oamenii care iubesc la fel de mult viața! Acum, când am împlinit 45 de ani, chiar am avut niște gânduri destul de profunde legat de faptul că am ajuns la jumătatea vârstei și mi se pare că ar trebui să învățăm foarte multe, dar mai ai ales tinerii să nu aștepte să ajungă la o vârstă înaintată, gen 75 – 80 de ani, ca să învețe să aprecieze viața și să o aprecieze începând cu 20 – 30 de ani.

Nouă ni se pare că o să trăim veșnic și nu avem nicio treabă, așa că nu ne trăim prezentul. Noi trăim în viitor. Ne dorim să facem chestii în viață, dorim să facem lucruri în viață, să treacă timpul, să ne facem casă, să avem mașină și nu ne bucurăm că trăim, în concluzie”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Click!.

Mai vezi și: Ioana Ginghină vrea să facă un copil anul acesta: «Dacă nu, îmi iau gândul»

Click spune!

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, la data de 29 septembrie 2022. Problemele de sănătate din ultima perioadă i-au pus capac, având în vedere că acesta suferea de mai mulți ani de inimă, diabet, dar și alte boli.

Starea lui de sănătate a actorului s-a agravat, în ultima perioadă, așa că a avut nevoie de îngrijiri medicale, ajungând la Terapie Intensivă, la Spitalul Universitar din Capitală, unde a și decedat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net