VIDEO Fiica Ioanei Ginghină s-a transformat într-o adevărată domnișoară! A fost la party cu mama ei

Ultima actualizare:

Ioana Ginghină și fiica ei cu actorul Alexandru Papadopol, Ruxandra, au avut parte de o seară de neuitat, la o petrecere superbă, unde s-au distrat de minune. Celor două li s-a alăturat și sora actriței, Elena, astfel că serata s-a transformat într-un party ca între fete. 

Fiica Ioanei Ginghină s-a transformat într-o adevărată domnișoară!
Fiica Ioanei Ginghină s-a transformat într-o adevărată domnișoară!

Ioana Ginghină este o mămică extrem de cool, iar acest fapt o dovedește clipul postat de actriță pe rețelele de socializare, în care arată cât de bine a petrecut în compania fiicei sale adolescente, Ruxandra Papapadopol. 

Interesant de citit și: Vedete sexy, de peste 40 de ani, din România. Se întrec în poze provocatoare!

Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar mama ei a dus-o la o petrecere în aer liber, unde au avut ocazia să se relaxeze și chiar să asiste la un concert. Ruxandra Papadopol s-a prezentat într-o manieră mult mai matură, având în vedere că nu mai este o copilă, ci o adolescentă care va împlini 14 ani peste doar două luni. 

Vezi și: Motivul nebănuit pentru care Ioana Ginghină s-a despărțit de Cove. Ce a făcut Alexandru Papadopol

Ruxandra a optat pentru o rochie din dantelă de culoare neagră și o pereche de bocanci din piele, o ținută tipică pentru o fată de vârsta ei, care dorește să-și exprime personalitatea. 

Ioana Ginghină era extrem de încântată că se află în compania fiicei și a surorii sale și a imortalizat întregul moment într-un clip, pe care l-a împărtășit urmăritorilor pe rețelele de socializare. 

Ioana Ginghină vrea să mai aibă un copil 

Ioana Ginghină traversează o perioadă foarte prielnică din punct de vedere personal. Vedeta și-ar dori să facă nunta anul acesta cu partenerul ei, Cristian Pitulice, și a declarat că ar vrea să mai aibă un copil. Actrița plănuiește să rămână însărcinată cât mai curând, având în vedere că are 45 de ani. 

Nu rata nici: Motivul nebănuit pentru care Ioana Ginghină s-a despărțit de Cove. Ce a făcut Alexandru Papadopol

,,Dacă nu fac copil până în septembrie, îmi iau gândul de a mai fi din nou mamă. Nu este deloc ușor mai ales că nu mai am vârsta necesară, nu mai am răbdarea pe care am avut-o acum 14 ani când am născut-o pe Ruxi. Atunci aveam 30 de ani, lucrurile erau cu totul altfel", a măsrturisit Ioana, pentru Click!. 

Actrița a fost căsătorită 13 ani cu actorul Alexandru Papadopol, iar din mariajul lor a rezultat o fiică, Ruxandra. Deși divorțul a fost destul de dificil pentru actriță, Ioana a reușit să-și refacă viața alături alături de Cristian Pitulice, pe care l-a întâlnit la doar un an de la divorț. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net